Собствено разработеният радиочестотен протокол на Banner Engineering в съчетание с използването на свободни от лицензи радиочестоти осигуряват сигурен и надежден пренос на данни за индустриални приложения. Лесните за настройка и употреба безжични устройства са предназначени да устояват при работа на открито на екстремални климатични условия. Пренос на аналогови и цифрови изходни сигнали, както и сериен интерфейс и Етернет от точка до точка или с топология тип звезда.

Безжична комуникация

     Продукти          Решения и приложения          Видеоклипове          За контакти

Сензомат ООД - официален представител за България

 

Примерни решения и приложения

Видеоклипове за продуктите и техните приложения

 
Продукти  >
Сензори
Кабели и конектори
Интерфейс
Безжична комуникация
I/O решения
RFID идентификация
Енкодери / фрп
Плъзгащи пръстени
Машинна безопасност
Визуална инспекция
Бар код четци
Броячи
Процес контролери
Звукова и светлинна сигнализация
Релета
Минна / тежка индустрия
 
       
       
       
       
       
       
       
PM2 нод и гейтуей   PM8 нод и гейтуей   PB2 нод и гейтуей   Пренос на RS-232 или RS-485   Етернет и сериен протокол
Нод и гейтуей; по 4 избираеми дискретни и по 2 аналогови 0-20 mA входа и изхода; 1 гейтуей може да поддържа до 6 нода; обхват при 900 MHz: 6 мили, при 2.4 GHz е 2 мили, защита IP67.   Нод и гейтуей; по 6 дискретни входа и изхода; 1 гейтуей може да поддържа до 6 нода; обхват при 900 MHz: 6 мили, при 2.4 GHz е 2 мили, защита IP67.

 

  Платка-модул: нод и гейтуей; по 4 избираеми дискретни и по 2 аналогови 0-20 mA входа и изхода; 1 гейтуей може да поддържа до 6 нода; обхват при 900 MHz: 6 мили, при 2.4 GHz е 2 мили, защита IP67.   За безжичен пренос на серийна комуникация, с DIP ключе се избира режимът на работа, обхват при 900 MHz: 6 мили, при 2.4 GHz е 2 мили, защита IP67.

 

  За безжичен пренос на Етернет и сериен протокол, без нужда от IP адреси.

 

 

                 
       
       
       
       
       
       
       
DXER9 Етернет   Нод и гейтуей серия Performance   MultiHop Modbus Radios   За взривоопасни среди   Принадлежности
За безжичен пренос на Етернет, с DIP ключе се избира режимът на работа, обхват до 40 мили с 15 dBi антена.

 

  Топология тип звезда, различни модели с различни видове изходи и степени на защита (IP).

 

  Многоточково ретранслиране на Modbus или друг сериен протокол, което разширява покритието. Всяко радио може да работи като повторител, мастър или слейв.   Мрежи, сформирани от DX80 Performance гейтуей извън взривоопасната зона и един или няколко нода в зоната, сертифицирани по ATEX за работа в зони 0.   Антени, кабели, батерии, защитни кутии.

 

 

                 
       
       
       
       
       
       
       
Q120 нод с бутони   DXM серия безжични контролери   TL70 сигнална колона   K70 индикатор и бутон   Q45 фотоелектрически
Самостоятелен нод с бутони и индикация за двустранна връзка с до 6 отдалечени или подвижни устройства.

 

  Контролерите от серия DXM дават възможност за IIoT решения от край до край, свързвайки Banner сензорите с облачната платформа на Banner’s Connected Data Solutions (CDS)   Безжична модулна светлинна / светлинно звукова сигнална колона.

 

  Безжичен многоцветен идникатор и бутон, вграден нод в основата, диаметър 70 мм, до 5 цвята в едно устройство.

 

  Фотоелектрически безжичен сензор, с автономно захранване, предава до 1 км, възможност за мрежа от до 47 сензора на един гейтуей.
                 
       
       
       
       
       
       
       
Q45VA вибрации & температура   QM42VT вибрации & температура   Q45RDL трансмитер / индикатор   MultiHop M-GAGE   Ултразвуков сензор и нод в едно
Безжичен сензор за вибрация и температура, за мониторинг и ранно предупреждение за състоянието на дадена машина или нейн компонент,

 

  Безжичен сензор за вибрация и температура, за мониторинг и ранно предупреждение за състоянието на дадена машина или нейн компонент.

 

  Безжично устройство, с вход за два сухи контакта с многоцветна LED индикация и предаване на сигнала към безжичен контролер.

 

  Безжичен сензор за вграждане в пътната настилка, регистрира големи метални обекти като МПС, специално предназначен да регистрира броят на свободните или заетите паркоместа в един голям паркинг например.   Безжично I/O устройство с вграден ултразвуков сензор с обхват 210 см, с вградена батерия.

 

                 
       
       
       
       
       
       
       
K50U ултразвуков сензор   Влажност и температура   GPS модул   Wireless Solutions Kit - безжични комплектни решения за мониторинг   R70 комплект за разширяване на MODBUS безжични I/O мрежи с многоточково свързване.
Ултразвуков сензор, безжичен, за работа с SureCross на Banner, корпус със задна резба М30 и челна 1 1/4-11.5 NPT, изходи дискретни, обхват 8 м.

 

 

 

  Сензор за измерване на влажност и температура, свързване чрез сериен интерфейс с 1 проводник към нод.

 

 

 

  Високочувствителен GPS модул с точност 2,5 метра, модбус слейв със серийна комуникация RS-485.

 

 

 

 

  Безжичните комплектни решения включват HMI програмируем дисплей с големина 10,1 инча, DXM700 безжичен контролер с Ethernet с възможност за събиране на информация до 40 броя съвместими сензори. С няколко бързи и лесни стъпки се създава безжична мрежа и се задават граничните стойности на измерваните величини и алармени сигнали.   Комплект R70 за увеличаване на обхвата и силата на сигнала на безжични I/O мрежи с многоточково свързване с лесна настройка и бързо въвеждане в експлоатация.

 

 

                 
       
       
       
       
       
       
       
Q45 универсален 1-жичен сериен сензор Sure Cross   Q45UA всичко в едно универсален ултразвуков възел   Q45THA всичко в едно сензор за влажност и температура   Q45VTP безжичен преконфигуриран възел (нод) за мониторинг на вибрации   Мониторинг на вибрациите и превантивна поддръжка - проспект.
Универсалният 1-проводен сериен сензор Sure Cross е проектиран да отчита основните входове на устройства от семейството на 1-проводния сериен сензор. Безжичният възел за сериен сензор Q45 може да чете еснопроводния сензор за сериен интерфейс, да определя ефективна настройка на мощността, да включва червен / зелен / жълт / син светодиод за осигуряване на локална визуална индикация.

 

  Q45UA комбинира функционалността на ултразвуков сензор K50U с надеждността на Q45 Wireless Node в един компактен пакет, като елиминира необходимостта от поръчка на множество компоненти и намалява физическия размер на устройството. Това решение позволява наблюдение на течности или други материали в отдалечени места без човешка намеса.

 

 

  Безжичният сензор за температура / влажност Q45THA  комбинира сонда за температура и влажност с надеждната, доказана на място, безжична архитектура Sure Cross в един пакет, премахвайки необходимостта от поръчка на множество компоненти и намалявайки физическия размер на устройството . Устройството с индустриален клас, захранвано от батерии, може да се използва за безжично предаване на стойности на температура и влажност към безжичен контролер / шлюз за дистанционно наблюдение на критични системи.   Безжичният възел Q45VTP е компактно, индустриално, захранвано от батерии устройство, което безжично комуникира с всеки Sure Cross Performance Gateway и се монтира на различни машини, за да анализира данните за вибрациите и да идентифицира и предскаже неизправности при въртящи се машини. Q45VTP използва DIP превключватели, за да позволи множество опции за конфигуриране на вибрационните характеристики, които се наблюдават от вибрационния сензор QM30VT1 на Banner.   Всички критични компоненти на мониторинга на състоянието се предоставят от Banner Engineering и са проектирани да работят безпроблемно заедно. Налични са Ръководства за решения, които улесняват настройването на цялостна система за дни, а не за седмици или месеци. Banner Connected Data Services (CDS) осигурява безкодова среда и лесно се свързва с DXM контролера за получаване на данни за вибрации от Banner вибрационни сензори чрез безжични възли.

 

                 
       
       
       
       
       
       
       
H10 за многоточкова безжична мрежа   Direct Select операторски интерфейс   CM възел за безжичен мониторинг на вибрации, температура и ток   Всичко в едно: сензор за налягане и безжичен възел   CMS-10R система за наблюдение и контрол в промишлеността и сградната автоматизация
Многоточкова безжична мрежа за комуникация и събиране на данни до 6 броя сензори захранвана с вградена D-Cell батерия или от 10-30VDC.   Операторски преносим безжичен интерфейс; двупосочна комуникация; трицифрен дисплей; LED индикатор за състоянието; бутони за избор и настройки; захранван с батерии.   Нод серия CM за безжичен мониторинг на вибрации, температура и ток на електрическите машини захранван с батерии.   Комплект сензор за налягане и нод захранвани с батерии.
Сензори за налягане с обхвати: 0-50psi; 0-150psi; 0-500psi; 0-3000psi.
  Безжична система за дистанционно наблюдение и контрол, за използване с 4G, 3G, 2G мобилни мрежи, вградена eSIM технология за използване в цял свят.
                 
Още за този тип продукти в разделите Решения и приложения и Видеоклипове
 
         
       
       
       
       
       
       
Безжична комуникация   Контрол и измерване на...   Безжична комуникация   Софтуер, настройки и монтаж    
Безжичен контрол и управление на устройства и процеси на места с труден достъп, или където тяхното свързване не е практично.   Контрол и измерване на различни параметри като разстояние, дебелина, линейна позиция, ниво, температура, влажност, размери, скорост, проток, машинно време и други...   Видеоклипове с примерни видеоклипове за приложения на безжичната комуникация в индустрията.

 

  Видеоклипове за софтуер, настройки и монтаж на различни изделия за индустриална автоматизация.