Софтуер, настройки и монтаж на различни изделия за индустриална автоматизация.
Софтуер, настройки и монтаж

     Продукти          Решения и приложения          Видеоклипове          За контакти

Сензомат ООД - официален представител за България

 

Видеоклипове за продуктите и техните приложения

Видеоклипове >
Настройки и обучение на сензори
Наличие / отсъствие на обекти
Контрол и измерване на...
Качествен контрол със сензори
Качествен контрол с камери
Детекция на цветни маркери
Машинна безопасност
Безжична комуникация
RFID Идентификация
Интерфейс, I/O пренос на сигнали
Ъглова, линейна позиция и скорост
Плъзгащи пръстени (slip rings)
Приложения с баркодове
LED сигнализация и индикация
Индустриално LED осветление
"Вземи когато светне"
Приложения с транспортна техника
Софтуер, настройки и монтаж
Други решения и приложения
 
     
     
     
     
     
     
     
Безжичен UCT софтуер - част 1  

Безжичен UCT софтуер - част 2

  Проучване на Wireless UTC софтуер   Свързване на безжичен сензор Q45 към приемник.
Това е част 1 от 2 видеоклипа, показващи преглед на софтуера на UCT.   Това е част 2 от 2 видеоклипа, показващи преглед на софтуера на UCT.   Това видео показва как да проучите UCT софтуера.   Представяне на стъпките за осъществяване на връзка между безжичен сензор Q45 и приемник.
             
     
     
     
     
     
     
     
Pro Editor софтуер за сензорни бутони   Представяне на CDS (Connected Data Solutions) и контролното му табло   Как да създадете аларми от CDS контролното табло   Софтуерна настройка за вибрации
Най-новата версия на софтуера Pro Editor.   Представен е уеб-базираният софтуер Connected Data Solutions за следене на производството от разстояние и накратко за неговите възможности.  

В клипа е показано как можете да създадете аларми от контролното табло на CDS софтуера.

  В клипа е показано как да направите софтуерната настройка за проследяване на вибрациите на електромотори.
             
     
     
     
     
     
     
     
CDS оценител на данни и цени   Експертно обучение за серията ABR   Експертно обучение за серията ABR: Промяна на настройната за съвпадение през Ethernet   Програмиране на броячи серия 901
Как да разберете кой абонаментен план е най-подходящ за Вас.   Стъпка по стъпка как да настроите баркод четец от серия ABR чрез софтуер.   Как да промените настройката за съвпадение чрез TCP Client.

 

  Научете как да настроите електронен брояч на импулси и на време от серия 901 с предварително зададени стойности.
             
     
     
     
     
     
     
     
Програмиране на дисплеи за позиция серия 570Т   Инсталиране на ProfiNet енкодер   Инсталиране на EtherCAT енкодер   Инсталиране на модулна сигнална колона TL70.
Как да инсталирате и програмирате дисплеи за позиция серия 570Т работещи с абсолютни енкодери с SSI интерфейс с резолюция до 32bit.    Как да инсталирате ProfiNet енкодер от Кюблер и как да го свържете с контролер Simatic S7-300 от Сименс.     Как да инсталирате EtherCAT енкодер и как да го свържете с контролер CX2100 от Бекхоф.   Научете повече за конфигурирането и инсталирането на модулните сигнални колони TL70 на BANNER Engineering.
             
     
     
     
     
     
     
     
Софтуер PACTware от TURCK-Германия за лесно и бързо конфигуриране на модулни I/O.   Бързо и лесно конфигуриране с CODESYS-3.   Представяне на емулатор за VE Series Smart Cameras.   Софтуер „Vision Manager“ за серия „VE Smart Cameras“.
Научете как да използвате PACTware за бърз и правилен избор на необходимите модули при разширителните I/O станции.   Научете как да напишете програма с CODESYS-3.

 

  Пример за работа с емулатора на VE Series Smart Cameras. Не е нужен какъвто и да е хардуер.

 

  Научете за възможностите и лесните за използване инструменти предлагани от „Vision Manager“, безплатния софтуерен пакет за обработка на изображения от Banner Engineering за „VE Series Smart Cameras“.
             
     
     
     
     
     
     
     
Настройка за базова проверка на „VE Series Smart Cameras“.   Преглед на потребителски интерфейс на „VE Series Smart Cameras“.   IO-Link: Как да конфигурирате вашия IO-Link сензор.   Пример за настройка на сензор от серия NIMFE за заваряване на TURCK.
Видеоурок, демонстриращ лекотата на настройка за основна проверка за камера от VE серия с помощта на софтуер за обработка на изображения Vision Manager на Banner Engineering.   Видеоурок за „Vision Manager“, безплатен и лесен за използване софтуер за обработка на изображения за „VE Series Smart Cameras“ на Banner Engineering.   В това видео ще ви покажем как да конфигурирате IO-Link сензор чрез Pactware и USB IO-Link master.

 

  В този видеоурок се представя как се обучава сензор от серията NIMFE да потвърждава наличие на друг предмет, в конкретното приложение гайка.
             
           
     
     
     
     
     
     
TSM: Как да управлявате целия си софтуер чрез Turck Software Manager.            
Turck Software Manager е безплатна програма, която ясно показва и актуализира софтуера на всички компоненти на Turck в единна, удобна за потребителя среда.            
             

Примерни решения и приложения