Конектори, бус системи с различни протоколи, IO-Link
Интерфейс, I/O пренос на сигнали

     Продукти          Решения и приложения          Видеоклипове          За контакти

Сензомат ООД - официален представител за България

 

Видеоклипове за продуктите и техните приложения

Видеоклипове >
Настройки и обучение на сензори
Наличие / отсъствие на обекти
Контрол и измерване на...
Качествен контрол със сензори
Качествен контрол с камери
Детекция на цветни маркери
Машинна безопасност
Безжична комуникация
RFID Идентификация
Интерфейс, I/O пренос на сигнали
Ъглова, линейна позиция и скорост
Плъзгащи пръстени (slip rings)
Приложения с баркодове
LED сигнализация и индикация
Индустриално LED осветление
"Вземи когато светне"
Приложения с транспортна техника
Софтуер, настройки и монтаж
Други решения и приложения
 
     
     
     
     
     
     
     
I/O модулен блок за Ethernet на Turck   Конектори на Turck за „Автоматизирана линия“   BL Compact - компактният I/O блоков модул на Turck в IP67 корпус   Многопротоколни Ethernet гейтове и I/O блокове
С FXEN, Turck представя I / O блок за Ethernet протоколи с IP67 защита. Благодарение на интегрирания Ethernet превключвател за автоматично кръстосване, модулите позволяват изграждането на линейна топология и следователно предлагат по-голяма гъвкавост при планиране и инсталиране.   Този без халоген, без силикон, без PVC, огнеупорен UL кабел, издържа на искри от заваряване, химикали, масла и хидролиза.

 

 

  BL compact е компктният I / O блоков модул, който позволява голямо разнообразие от сигнали в най-малки пространства - и в същото време намаляват разходите за монтаж и съхранение.

 

  Модулен I/O блок, в или извън табло с възможност за автоматично откриване на подходящ Ethernet протокол.

 

 

             
     
     
     
     
     
     
     
Автоматизация на процеси за химическата промишленост   Входно / изходни блокове серии TBEN и TBDP   Разпределителни кутии JRBS Fieldbus   FEN20: компактен IP20 Ethernet I/O блок
Гама продукти, които са предназначени за автоматизация на процесите в химическата промишленост.

 

  I/O блокове за от -40 до +70 ° C. Концепцията на серията I/O блокове TBEN и TBDP позволява безопсно разкачане.

 

  Разпределителни кутии Fieldbus с интегрирана диагностика. Разклонителни кутии за FOUNDATION Fieldbus и Profibus-PA могат да се използват по целия свят във всички Ex зони.   FEN20 на Turck осигурява операционни елементи и други сензори с възможност за Ethernet комуникация.

 

             
     
     
     
     
     
     
     
NIC: Индуктивна връзка   IO-Link мастър модули   Мултипротоколни I / O модули от серията TBEN-S   TBPN хибриден сейфти I/O модулен блок
Новата серия NIC на Turck прехвърля данни и до 12 вата мощност без контакт. Индуктивните съединители от серията NIC се състоят от първичен и вторичен блок.   Новите главни модули разширяват BL20 и BL67 I / O системите на Turck с IO-Link функционалност за голям брой fieldbus и Ethernet протоколи.   Представяне на мултипротоколните I/O модули от серията TBEN-S.

 

  Turck представя TBPN I / O сейфти модул. Това е първият блоков входно-изходен модул, който комбинира както стандартни, така и сейфти входове / изходи в едно устройство.
             
     
     
     
     
     
     
     
Отдалечено решение за отдалечени I/O модули   IO-Link технология   Преглед на индуктивното свързване   Пет предимства при използването на IO-Link комуникация
В клипа са показани основните възможностите на отдалечен I/O Excom (за взривоопасни среди).

 

  IO-Link предлага прост, прозрачен и ефективен метод за намаляване на разходите за окабеляване и автоматизация на машини.

 

  Индуктивната технология за свързване на Turck помага за намаляване на разходите и намаляване на времето на престой. В състояние са да преминат 12 W при 500 mA през въздушна междина до 7 мм.   Научете за предимствата и продуктите на BANNER Engineering с IO-Link комуникация.

 

             
     
     
     
     
     
     
     
Процесна автоматизация от TURCK-Германия.   Piconet I/O модули със защитеност IP67.   Мулти-протокол и EtherNet/IP от TURCK-Германия.   Мулти-протокол и PROFINET от TURCK-Германия.
Научете за продуктите на TURCK за управление чрез FDT/DTM технология към DCS.  

Компактни фийлдбъс I/O модули – Piconet със степен на защитеност IP67 от TURCK-Германия.

  Научете за предимствата да ползвате мулти-протокол и EtherNet/IP от TURCK-Германия.   За предимствата да ползвате мулти-протокол и PROFINEТ.
             
     
     
     
     
     
     
     
Представяне на мулти-протокол от TURCK-Германия.   Индуктивно куплиране от TURCK-Германия.   Ethernet категории и кабелни изпълнения.   Мулти-протоколни I/O модули
Научете за мулти-протоколните комбинирани модули от TURCK-Германия, които включват EtherNet/IP, PROFINET, Modbus TCP и EtherCAT.  

Научете за иновативният начин за индуктивно куплиране от TURCK-Германия.

  Различните категории Ethernet и скоростите за пренос на данни, както и кабелните изпълнения за тях   Мулти-протоколни модули, които включват EtherNet/IP, PROFINET, Modbus TCP и EtherCAT.
             
     
     
     
     
     
     
     
Интерфейсни модули IMX12   Хибридни модули TBPN за стандартни и сейфти I/O сигнали.   Интерфейсни блокове IM12-CCM   Устройства с IO-Link
Предимствата да използвате интерфейсните модули IMX12 от TURCK-Германия, които са с дебелина на корпуса само 12,5мм.   Хибридните модули TBPN, които може да ползвате за стандартни и сейфти сигнали, монтирани директно в полеви условия.   Интерфейсните блокове IM12-CCM с които можете да правите мониторинг на влажност, температура или отворена врата.  

Възможностите при използването на устройства с IO-Link комуникация.

 

             
     
     
     
     
     
     
     
Хибридни модули TBPN и TBIP за стандартни и сейфти I/O сигнали   Конектори и кабели   Ethernet switch TBEN-SE-M2 за IIoT мрежи от TURCK-Германия.   Облачни решения от TURCK-Германия.
Хибридните модули TBPN и TBIP за стандартни и сейфти I/O сигнали във Вашето производство.  

Конекторни системи и кабели за приложения в различни производствени процеси.

  Научете за предимствата да използвате TBEN-SE-M2 от TURCK-Германия в индустриални Ethernet мрежи.   Научете за предимствата да ползвате хардуерни и софтуерни облачни решения от TURCK-Германия.
             
     
     
     
     
     
     
     
Конектори М12х1 от TURCK-Германия.   TURCK разшири Gateway BL20 I / O система за серийна комуникация Modbus.   I / O модул за приложения изискващи кратки времена за стартиране.   Мултипротоколни гейт интернет устройства.
Научете за разнообразието и различните видове конектори М12х1 от TURCK-Германия.

 

  BL20 I / O поддържа както Modbus RTU, така и ASCII протокол.

 

  Компактните модули FGEN отнемат по-малко от 100 милисекунди, за да бъдат напълно работещи.

 

  Технологията Multiprotocol Ethernet на Turck автоматично се конфигурира към EtherNet / IP, PROFINET или Modbus TCP, като същевременно позволява достъп до информация от другите Ethernet протоколи.
             
     
     
     
     
     
     
     
RJ45 или M12 конектор? Разликите между конвенционалните и индустриалните Ethernet кабели.   Ултра компактен I/O блок за аналогови сигнали.   Кабели от серия Extremelife-60.   MIL - конектори от TURCK.
Типичните заводски работни условия са тежки. Кабелите могат да бъдат подложени на контакт с масла, влага, температурни промени, абразия и дори корозивни химикали.   Turck добави към своята серия TBEN-S, мултипротоколен блок за аналогови входни и изходни сигнали.

 

  Представяне на възможностите на кабелите от серия Extremelife-60. Те са с висока устойчивост на износване, удар и отговарят на същите критерии както кабелте с метална оплетка.   Представяне на MIL серията конектори на TURCK. Те са с повишена защита от проникване на прах и влага, като са капсулирани и предварително конфигурирани.
             
     
     
     
     
     
     
     
Огнеупорни кабели от Turck.   Портфолиото конектори на Turck.   Мониторинг на състоянието в контролни табла.   IO-Link: Как да замените сензори, използвайки IO-Link режим на съхранение на данни.
Представяне на възможностите на огнеупорните кабели на Turck.

 

 

  Представяне на портфолиото и сферите на приложения на конекторите на Turck.

 

  Представяне на IM12-CCM. Следи условията на околната среда в контролните табла, инсталира се лесно и е с IO-Link интерфейс за данни.

 

  Видеоурок за режимът за съхранение на данни IO-Link. Основна характеристика на IO-Link технологията, която позволява да се съхраняват и трансферират конфигурации от параметри.
             
         
     
     
     
     
     
     
BEN-L-OPC-UA – IP67 RFID интерфейс с OPC UA сървър.   Turck Cloud Solutions: двупосочна облачна услуга за индустриална автоматизация        
Предтсавяне на TBEN-L RFID модул на Turck с интегриран OPC UA сървър. Независимият от платформата комуникационен стандарт OPC UA дава възможност на TBEN-L OPC UA да опрости интеграцията на RFID системи в системи като ERP, MES или облачни системи, както и в контролери.   Turck Cloud Solutions използва преконфигуриране на данните за промишлени задачи, сигурност на данните и за лесно управление при визуализации. Данните се прехвърлят директно от контролера на Turck и I / O компоненти в облака.        
             

Примерни решения и приложения