Повече за LED сигнализацията и индикацията.
LED сигнализация и индикация

     Продукти          Решения и приложения          Видеоклипове          За контакти

Сензомат ООД - официален представител за България

 

Видеоклипове за продуктите и техните приложения

Видеоклипове >
Настройки и обучение на сензори
Наличие / отсъствие на обекти
Контрол и измерване на...
Качествен контрол със сензори
Качествен контрол с камери
Детекция на цветни маркери
Машинна безопасност
Безжична комуникация
RFID Идентификация
Интерфейс, I/O пренос на сигнали
Ъглова, линейна позиция и скорост
Плъзгащи пръстени (slip rings)
Приложения с баркодове
LED сигнализация и индикация
Индустриално LED осветление
"Вземи когато светне"
Приложения с транспортна техника
Софтуер, настройки и монтаж
Други решения и приложения
 
     
     
     
     
     
     
     
K50 светещи сензорни бутони   Серия S22 Pro индикатори и сензорни бутони   TL30 Basic светлинна колона   TL50 Pro ръководство за пренос на данни с IO-Link
K50 сензорните светещи бутони са уникално, рентабилно решение за икономични производствени приложения.

 

  Подобрете работата на оператора и изяснете процесите с ярка, многоцветна индикация. Осигурете точна реакция при допир даже и при тежки и мокри работни условия. Голяма, ярка осветена зона за ясна видимост на състоянието.   Новата TL30 Basic светлинна колона е рентабилно решение за вашите най-прости приложения. Лесни за инсталиране, тези многосегментни индикатори не изискват сглобяване и са готови за използване веднага.   Научете за управлението на TL50 Pro с IO-Link чрез параметрични данни за управление на сегменти и данни за сегментните състояния.

 

             
     
     
     
     
     
     
     
Пълната гама светлинни колони на Banner   Светлинни и светлинно-звукови сигнализатори K30L2 и K50L2 с IO-Link комуникация   Програмируеми RGB индикатори   Многоцветни индикатори
Banner Engineering предлага цялостно портфолио от светлинни колони - за вашите най-прости или най-сложни изисквания за индикация.

 

  Научете повече за светлинните и светлинно-звуковите сигнализатори K30L2 и K50L2 с IO-Link комуникация от BANNER Engineering.

 

  Програмируеми RGB индикатори, които може да настройвате с желан от вас цвят, както и с различен тип светлина: постоянно светеща, мигаща, въртяща, димираща, дори и анимирана.   Светлинни индикатори с различни цветове в един корпус от, които може да ползвате, като работно осветление и като светлинна сигнализация едновременно.
             
     
     
     
     
     
     
     
Модулна сигнална колона TL70.   Модулна светлинна индикация Modul Perfect 70 (PC7)   Втора генерация бутони с докосване.   Решение за мониторинг на поток от хора
Научете повече за модулните сигнални колони TL70 на BANNER Engineering.

 

  РС7 са с до 6 пъти по-ярки от конкурентните сигнални светлинни кули, с до 7 позиции за надграждане и с нов многотонов алармен звуков модул.   Бутоните с докосване от втора генерация са надеждни и са с гарантирано сработване дори при работа с ръкавици.   Решението за мониторинг на заетостта на BANNER автоматизира мониторинга на входовете и изходите и осигурява лесно разбираема визуална индикация за клиентите, кога те могат да влязат в магазина.
             
       
     
     
     
     
     
     
Проследяване на капацитета от хора.   Колонна светлинна индикация EZ-LIGHT TL50BL с опция за звуков сигнал.   Опимизирани адаптери за светлинни индикатори TL50 и K50.    
Научете как индустриалните безжични продукти на Banner Engineering могат да бъдат ползвани, за да се следи броят на клиентите в даден бизнес, като помагат на всички да бъдат в безопасност.   TL50Beacon Tower има изключително ярка светлина за привличане на вниманието, която се вижда от всички посоки и с възможност за добавяне на звук.   Реконструираните адаптери на Banner са здрави и са лесно за приложение решение за TL50 и K50 сигнализации, които не компрометират естетическата привлекателност на тези продукти.    
             

Примерни решения и приложения