Контрол и измерване на температура, ниво, разстояние, скорост на движение на флуиди, вибрации, налягане.
Контрол и измерване на...

     Продукти          Решения и приложения          Видеоклипове          За контакти

Сензомат ООД - официален представител за България

 

Видеоклипове за продуктите и техните приложения

Видеоклипове >
Настройки и обучение на сензори
Наличие / отсъствие на обекти
Контрол и измерване на...
Качествен контрол със сензори
Качествен контрол с камери
Детекция на цветни маркери
Машинна безопасност
Безжична комуникация
RFID Идентификация
Интерфейс, I/O пренос на сигнали
Ъглова, линейна позиция и скорост
Плъзгащи пръстени (slip rings)
Приложения с баркодове
LED сигнализация и индикация
Индустриално LED осветление
"Вземи когато светне"
Приложения с транспортна техника
Софтуер, настройки и монтаж
Други решения и приложения
 
     
     
     
     
     
     
     
Контрол на температурата с безконтактен сензор T-GAGE M18T.   Измерване на разстоянието с лазерен сензор LH част 1.   Измерване на дебелината с лазерен сензор LH част 2.   Контрол на нивото на течност със световоди
Научете основните характеристики на  безконтактен сензор за температура M18T и тайните на настройката за успешно приложение за контрол на температурата. T-GAGE M18T е издръжливо решение за засичане и наблюдение на температурата.   Серията L-Gage LH е прецизен лазерен сензор, използван за измерване на изместване и дебелина. Това видео се фокусира върху функцията за изместване и е част 1 от 2 видеоклипа за LH сензора.   Серията L-Gage LH е прецизен лазерен сензор, използван за измерване на изместване и дебелина. Този видеоклип се фокусира върху функцията за измерване на дебелината и е част 2 от 2 видеоклипа на LH сензора.   В това видео е показано как се регистрира нивото на течност чрез световод през прозрачна тръба и индиректен контакт с течността.

 

             
     
     
     
     
     
     
     
Водещо в индустрията бързодействие от 10 µs   Серия LM компактни прецизни лазерни измерващи сензори   LM сензорите измерват с точност 4 микрона   Инструкция за инсталиране на сензора за вибрации и температура Q45VA
В този клип ще видите демонстрация на високоскоростно регистриране на обект чрез сензор със световод.   LM сензорите имат висока прецизност и с най-добрите в класа термична и механична стабилност. Малкият корпус е проектиран за използване и в ограничени пространства.   LM лазерните сензори измерват разстоянието до обекта с точност до 4 микрона.   Как да инсталирате Q45VA многофункционален сензор за вибрации и температура директно върху електромотор.
             
     
     
     
     
     
     
     
Индуктивен сензор за линейна позиция   Индуктивен линеен сензор за положение за контрол на движението   FCST сензори за поток   Сензори за температура TTM-IO-Link
Индуктивните сензори за линейна позиция могат да заменят магнитоограничителните и потенциометричните сензори с допълнителни предимства и повече точност.   TURCK навлиза на пазара за силно динамичен контрол на движението с по-нататъшния си разработен индуктивен сензор LI за линейно положение.   Новата концепция за монтаж на серията FCST отделя процесната връзка от сензорния модул, като по този начин опростява подравняването на монтаж.   Сензори за температура с включена комуникация: Turck представя компактни сензори за температура с IO-Link интерфейс.
             
     
     
     
     
     
     
     
Температурни сензори TS516 и TS530   Лазерен сензор Q4X с двоен режим за измерване на разстояние и контраст.   Комплект безжични мониторингови решения от BANNER Engineering за вибрации и температура   Лазерни сензори с двоен режим на работа
Представяне на новите сензори за температура TS516 и TS530 на експо щанд.   Лазерен сензор Q4X с двоен режим за измерване на разстояние и контраст едновременно за решаване на трудни приложения.   Комплект за безжични мониторингови решения за вибрации и температура, който улеснява наблюдението на състоянието на електрическите машини от едно място.   Лазерните сензори на с двоен режим осигуряват възможност за измерване както на разстоянието до целта, така и на количеството отразяваща се светлина.
             
     
     
     
     
     
     
     
Ултразвукови сензори серия Hi-End   Ултразвукови сензори серия Standard   Ултразвукови сензори серия Compact   Лазерен измерващ сензор LE550
Как да настройвате ултразвукови сензори от серия Hi-End само с комбинирано натискане на два бутона.  

Как да настройвате ултразвукови сензори от серия Standard дистанционно с програматор.

  Как да настройвате ултразвукови сензори от серия Compact дистанционно с програматор.   Научете повече за лазерен измерващ сензор LE550 с обхват до 1000мм.
             
     
     
     
     
     
     
     
Лазерен сензор LE550 с аналогов изход за измерване при размотаване/намотаване на ролки.   Лазерен сензор LE550 с аналогов изход за измерване при провисване на материал.   Лазерен сензор за измерване на разстояние Q4X – представяне.   Сензори за налягане серия PS+ от TURCK-Германия.
Научете повече как да настроите лазерен сензор LE550 с аналогов изход за измерване на дебелината при размотаване/намотаване на ролки.   Научете повече как да настроите лазерен сензор LE550 с аналогов изход за измерване при провисване на материал.   Научете повече за характеристиките и параметрите на лазерен сензор Q4X от BANNER Engineering за измерване на разстояние от 25мм до 300 мм.   Научете за иновативните сензори за налягане с дисплей от серия PS+ в метален корпус с дву цветен дисплей и капацитивни бутони за настройки и IO-Link комуникация.
             
     
     
     
     
     
     
     
Сензори за поток серия FS+ от TURCK-Германия.   LTF сензори за лазерно измерване.   Сензори за температура TS516 и TS530.   Сензори за налягане от серия PT2000
Научете за иновативните сензори за поток с дисплей от серия FS+ за мониторинг на скоростта на потока и температурата на флуида.   Представяне на серия LTF лазерни сензори, способни да откриват цели независимо от цвета, материала или блясъка на разстояние до 12 m, направо или под ъгъл.   Представяне на сезнори за температура с дисплей, възможност за програмиране и завъртане на корпуса на 360°.   Те са идеално решение за приложения при водни помпи, хладилна, хидравлична или други машинни системи.
             
         
     
     
     
     
     
     
Контрол на ниво на течност с DF – G1.   Надеждно и компактно решение за откриване на ниво на течност.        
DF-G1 Expert е лесна за използване фиброоптична система. Настройва се бързо с интуитивен потребителски интерфейс.   Сензорът DF-G3LIR надеждно открива течности в широк спектър при различни съдове, включително пластмасови и стъклени опковки, флакони и бутилки.        
             

Примерни решения и приложения