Приложения, където е необходимо да се регистрира наличието или отсъствието на обекти.
Наличие / отсъствие на обекти

     Продукти          Решения и приложения          Видеоклипове          За контакти

Сензомат ООД - официален представител за България

 

Видеоклипове за продуктите и техните приложения

Видеоклипове >
Настройки и обучение на сензори
Наличие / отсъствие на обекти
Контрол и измерване на...
Качествен контрол със сензори
Качествен контрол с камери
Детекция на цветни маркери
Машинна безопасност
Безжична комуникация
RFID Идентификация
Интерфейс, I/O пренос на сигнали
Ъглова, линейна позиция и скорост
Плъзгащи пръстени (slip rings)
Приложения с баркодове
LED сигнализация и индикация
Индустриално LED осветление
"Вземи когато светне"
Приложения с транспортна техника
Софтуер, настройки и монтаж
Други решения и приложения
 
     
     
     
     
     
     
     
TM18 метален фотоелектрически сензор продуктова информация   Сензори за пакетиращата индустрия (демонстрация на експо)   Подтискане на преден фон срещу подтискане на заден фон   Сензор за регистриране на прозрачни обекти Q26
Представяне на серията фотоелектрически сензори TM18.   Демонстрация на редица сензорни решения за пакетиращата индустрия.   Предимствата на сензорите за потискане на предния и заден фон.   Сензорът за регистриране на прозрачни обекти Q26 в действие.
             
     
     
     
     
     
     
     

DF-G1 сензор за световоди

  Продуктова демонстрация на DF-G1   Регистриране на прозрачни обекти чрез сензор със световод   Регистриране на околна светлина
Сензор за световоди DF-G1 е иновативен, лесен за използване оптичен усилвател с проста настройка и надеждна работа.   Представяне и демонстрация на работата на DF-G1.

 

  Демонстрация на регистриране на прозрачни обекти чрез сензор със световод.   Демонстрация на регистриране на околна светлина чрез сензор със световод.
             
     
     
     
     
     
     
     
Спестяващ място световод под прав ъгъл   Броене на малки обекти   T18-2 сензори за места с чести измивания и тежки раб. условия   Капацитивни сензори за гранули
Демонстрация на регистриране на обект чрез световоди под прав ъгъл.   Броенето на малки обекти чрез световодна решетка.   T18-2 сензорът на Banner е IP69K капсулиран за максимална надеждност във влажна среда и  термичен шок.   EMC и ESD устойчиви капацитивни сензори за откриване на големи или малки гранули.
             
     
     
     
     
     
     
     
Серия BCF: капацитивни сензори за всякакви приложения   Магнитните сензори на TURCK за откриване на положение на бутало в цилиндър   Портфолиото на TURCK за хронително-вкусовата промишленост и пакетиращата индустрия   Нова серия ултразвукови сензори RU-U
BCF сензорите със степен на защита IP67 имат интелигентно потискане на близко разстояние, което заедно с електрод и оптимизация на компенсацията гарантира достатъчна надеждност на детекция на обектите дори в най-трудните работни условия.   Лесен и гъвкав монтаж на компактен сензор за положение на цилиндъра с LED индикация.

 

  В клипа са показани част от сериите сензори на Turck подходящи за хронително-вкусовата промишленост и пакетиращата индустрия.

 

  Високоефективни ултразвукови сензори: Turck представя нова серия ултразвукови сензори с къси слепи зони, големи диапазони на измерване и широк спектър от опции за параметри.
             
     
     
     
     
     
     
     
Ултразвукави сензори   Ултразвукови сензори на Turck   Лазерен сензор за контраст Q3X LD50 с фиксирано подтискане на задния фон.   Миниатюрни сензори серия VS8 за прецизна детекция
Новите ултразвукови сензори на Turck се предлагат в различни видове корпуси с множество набори от функции.   Turck предлага пълно портфолио от ултразвукови сензори с къси слепи зони и дълги диапазони.   Научете повече за лазерен сензор за контраст Q3X с фиксирано подтискане на фона.   Миниатюрните сензори VS8 за прецизно и надеждно откриване на бързо движещи се обекти.
             
     
     
     
     
     
     
     
Индуктивен сензор QV40 с въртящ се корпус и монтаж без инструменти.   Индуктивни сензори с клемно свързване   Индуктивни сензори серия UPROX 3 с IO-Link комуникация   Магнито-индуктивни сензори NIMFE при заваръчни операции

Индуктивен сензор от серия QV40, на който активната сензорна зона може да се променя и позиционира в 5 позиции.

  Индуктивни сензори с бързо и лесно клемно свързване, което запазва високата им степен на защитеност.   Новите индуктивни сензори от серия UPROX 3, на които може да настройвате работните параметри.   Магнито-индуктивните сензори от серия NIMFE, които да ползвате при заваръчни операции, автоматизирани с роботи.
             
     
     
     
     
     
     
     
Индуктивни сензори в корпус М08   Капацитивни сензори серия BCT   Сензори DF-G2-PS-Q5 с голям обхват на бариерен принцип на работа с оптични влакна.   Лазерен сензор Q4X със защитеност IP69K – устойчив на миене под налягане.

Разновидности от над 100 варианта при индуктивните сензори в корпус М08.

 

  Капацитивните сензори серия BCT с IO-Link комуникация.

 

  Научете повече за сензори DF-G2-PS-Q5 с голям обхват на бариерен принцип на работа с оптични влакна.   Научете за лазерен сензор Q4X от BANNER Engineering със степен на защитеност IP69K., устойчив на измиване под високо налягане с вода с висока температура.
             
     
     
     
     
     
     
     
Засичане на прозрачни обекти със сензори от серия QS18.   Q5X лазерен сензор за засичне на обекти в среден обхват.   Q80 Uprox+ с Faktor1 сезнор в корпус против намокряне.   Магнитни сензори за приложение с заваряне.
Представяне на QS18. Сензора е с обхват от 0 до 3 m, без мъртва зона, със степен на защита IP67 и лесна настройка.   Представяне на Q5X сензор, решаващ предизвикателни приложения в обхват от 9,5 см до 2 метра, дори и под остри ъгли.   Представяне на индуктивен сензор от серия Uprox+. Сензора е с обхват от 75 mm за всички метали и е в здрав корпус с възможност да се подлага на интензивни измивания.   Магнитни сензори за потвърждаване за наличие на гайки при процес на заварка.

 

             
     
     
     
     
     
     
     
Капацитивни сензори обучавани с едно натискане на бутон.  

Оптични сензори QM26 и QMH26.

  Надеждни приложения за разпознаване и откриване с WORLD-BEAM QS18.   Q4X – надежден лазерен сензор с широко приложение.
BCT сензорите на Turck предлагат максимално удобство за потребителя с бутони за обучение и LED диодна индикация.   Представяне на оптични сензори QM26 и QMH26. Предназначени за среди с висока хигиена, издържащи на интензивно почистване и устойчиви на химически препарати.   QS18 се предлага в следните изпълнения - на бариерен принцип, ретрорефлективни, дифузни, конвергентни, с фиксиран или зададен обхват, лазерни, ултразвукови и с оптични влакна.   Лазерният сензор за разстояние Q4X на BANNER е с широко приложение в хранителната, автомобилната, фармацевтичната и много други индустрии.
             
           
     
     
     
     
     
     
Откриването на прозрачни предмети става бързо, лесно и надеждно.            
Представяне на широката гама от прозрачни, полупрозрачни и непрозрачни цели които QS18 сензорът на Banner надеждно разпознава.            
             

Примерни решения и приложения