Повече за продуктите за индустриално LED осветление на Banner Engineering. Това са висококачествени и енергийно ефективни светлини, които осигуряват години на експлоатация без поддръжка, без промяна на крушки или баласт през целия живот на устройството. Здравите, устойчиви на вибрации корпуси и елегантен дизайн правят светодиодното осветление на Banner Engineering идеално за широк спектър от индустриални приложения, включително машинно осветление, осветление на корпуса, осветление за визуална инспекция и осветление на работните клетки.
Индустриално LED осветление

     Продукти          Решения и приложения          Видеоклипове          За контакти

Сензомат ООД - официален представител за България

 

Видеоклипове за продуктите и техните приложения

Видеоклипове >
Настройки и обучение на сензори
Наличие / отсъствие на обекти
Контрол и измерване на...
Качествен контрол със сензори
Качествен контрол с камери
Детекция на цветни маркери
Машинна безопасност
Безжична комуникация
RFID Идентификация
Интерфейс, I/O пренос на сигнали
Ъглова, линейна позиция и скорост
Плъзгащи пръстени (slip rings)
Приложения с баркодове
LED сигнализация и индикация
Индустриално LED осветление
"Вземи когато светне"
Приложения с транспортна техника
Софтуер, настройки и монтаж
Други решения и приложения
 
     
     
     
     
     
     
     
HLS27 LED работно осветление за употреба и във взривоопасни среди  

WLS27 LED осветление

  Нископрофилни светодиодни осветителни тела WLS15   Светлинни индикатори WLS27 за осветление и сигнализация
LED работното осветление HLS27 за употреба включително и във взривоопасни среди и работа на открито, със здрав алуминиев корпус.   WLS27 LED Light Strip е със здрава вътрешна алуминиева рамка, устойчив на разрушаване поликарбонат и UV стабилизиран корпус.   Научете повече за нископрофилните светодиодни лампи WLS15, които са предназначени за монтаж в ограничени тесни пространства и са с ниска консумация на ел.енергия.  

Повече за индикаторите WLS27, които може да ползвате, както за ярко осветление на работното пространство, така и като светлинна сигнализация.

             
     
     
     
     
     
     
     
Светлинни индикатори WLS27 и WLS28-2 за осветление и сигнализация.   Осветление и индикация за рампи, врати и промишлени портали.   Светлини от серия WLS27 Pro.   Висококачественото, енергоефективно индустриално LED осветление. осигуряващо яркост и равномерна осветеност.
Научете за индикаторите WLS27 и WLS28-2, които може да ползвате, както за ярко осветление на работното пространство, така и като светлинна сигнализация.   Примерни приложения със светлинна индикация и осветление със продукти на BANNER.

 

  Качествена бяла светлина, запечатана в химически устойчив корпус и голямо разнообразие от цветове и възможности за анимация, LED светлината от серията WLS27 Pro може да се използва в множество приложения в много индустрии.   Индустриалното LED осветление на BANNER осигурява лесно решение за осветление, с висока яркост и равномерна осветеност. То може да намали общите разходи и е с работен капацитет над 50 000 часа.
             
           
     
     
     
     
     
     
Промишлено осветление със WLS27 LED.            
WLS27 LED светлините на BANNER имат здрава вътрешна алуминиева структура и са затворени в нечуплив, UV-стабилизиран, кополиестерен корпус, което ги прави идеални за приложение при тежки работни условия в затворени и открити пространства.            
             

Примерни решения и приложения