Уважаеми клиенти, за нас е удоволствие да отговаряме на Вашите запитвания бързо, професионално, с най-добрите ни оферти и възможно най-кратките срокове на доставка. Екипът на СЕНЗОМАТ ООД.
За контакти

     Продукти          Решения и приложения          Видеоклипове          За контакти

Сензомат ООД - официален представител за България

 

   
info@sensomat.info
0888 606 877; 0888 403 570
0885 280 406; 0886 469 355
058 / 603 023; 058 / 603 033
гр. Добрич 9300, ул. Страцин 4-А-1
 
СЕНЗОМАТ ООД   За цялата страна
   
Димитър Атанасов
0888 812 789
datanasov@sensomat.info
гр. София
 
Регионален специалист   Западна България
   
Ивайло Иванов
0877 030 005
ivivanov@sensomat.info
гр. Габрово
 
Регионален специалист   Северна България
   
Пламен Нейков
0877 004 704
plneykov@sensomat.info
гр. Димитровград
 
Регионален специалист   Южна България

Ние в Сензомат ООД сме не само дистрибутори на продуктите за автоматизация от чуждестранните ни партньори и техен изключителен представител за България. Ние решаваме приложения и консултираме как най добре да се реши дадено приложение с нашите изделия и с кои от тях. Какви са предимствата и недостатъците на един вариант спрямо друг. Ние оперираме с десетки хиляди видове изделия и след Ваше запитване ни е необходимо време за да Ви предложим най-доброто решение или за да намерим най-близък по параметри и функционалност наш заместител на дефектирал продукт от друг производител. По тези причини най-добре е Вашето запитване да ни бъде изпратено по имейла. Така възможността от допускане на грешки намалява, имаме повече информация от Вас за точния продукт, който търсите, имаме и Вашият имейл адрес на който да отговорим. Можете да приложите и снимки или видео от приложението за което търсите решение, или на продукта на който търсите нов заместител.

Нашите регионални специалисти могат да Ви посетят на място за представянето на нашите продукти, да обсъдите с тях от какво точно имате нужда, за какво проблемно приложение търсите друго, работещо  решение. Могат да се извършат на място проби и тестове с наши мостри, както и евентуално да бъдат оставени за проби за конкретен период от време.

 

Продукти
Решения и приложения
Видеоклипове
За контакти
Официално представителство за България
 
       
Hans Turck GmbH Co.& KG, Германия   Banner Engineering Corp., САЩ   Fritz Kübler GmbH, Германия   Comat Releco Group, Швейцария   Auer Signal GmbH, Австрия
Безконтактни сензори, интерфейс I/O техника, RFID идентификация и др.   Фотоелектрически и ултразвукови сензори, светлинни бариери и др.   Енкодери, броячи, плъзгащи пръстени, процес контролери и др.   Релета, релета за време.   Звукова и светлинна сигнализация, индустриални телефони и др.

Видеоклипове за продуктите и техните приложения

Примерни решения и приложения