Светлинна сигнализация, сигнални колони, светлинно-звукова сигнализация, звукова сигнализация, индикатори, работно LED осветление, бутони с докосване, система "вземи когато светне" (pick to light), сигнализация за взривоопасни среди, индустриални телефони.

 Звукова и светлинна сигнализация

     Продукти          Решения и приложения          Видеоклипове          За контакти

Сензомат ООД - официален представител за България

 

Примерни решения и приложения

Видеоклипове за продуктите и техните приложения

 
Продукти  >
Звукова и светлинна сигнализация  >
Светлинна сигнализация
Сигнални колони
Светлинно / звукова
Звукова сигнализация
LED работно осветление
LED индикатори
LED бутони с докосване
"Вземи когато светне"
За взривоопасни среди
Индустриални телефони
Принадлежности
 
               
       
       
       
       
       
       
    Светлинна сигнализация    Сигнални колони   Светлинно / звукова    Звукова сигнализация    LED работно осветление
 Изберете между сигнални лампи и продукти за сигнално осветление като LED стробиращи светлини, LED маяци за непрекъсната и мигаща светлина или класически въртящи светлини. Ние предлагаме продукти за панелен или повърхностен монтаж и продукти със степен на защита от IP40 до IP67. Нашите светлини се предлагат в различни размери и цветове.   Предлагаме два различни типа сигнални колони: компактни и модулни. Изберете модулна колона, когато искате да бъдете възможно най-гъвкави и компактна колона, когато искате готов за употреба предварително сглобен продукт. И двата типа могат точно да отговарят на нуждите на вашата компания.

 

  Ако имате нужда от светлинни и звукови сигнали, няма нужда да купувате два отделни продукта. Ние сме проектирали устройства, които комбинират и двете: нашите светлинно /  звукови сигнални продукти. Възползвайте се от продуктите със сила на звука до 127 dB и ярки маяци с много добър сигнален ефект, със защита до IP65.

 

  Пълна гама устройства за звукова сигнализация за различни видове индустрии. Тук можете да намерите устройства за звуков сигнал за панелен или повърхностен монтаж, със сила на звука от 65 db до 127 db при най-мощните. Предлагаме електронни сирени, както и алармени хорни в различни размери, форми и цветове със степен на защита до IP66.

 

  Продуктите за индустриално LED осветление са висококачествени и енергоефективни светлини, които осигуряват дългогодишна работа без поддръжка, без да се изискват промени в крушката или баласта през целия живот на устройството. Здравите, устойчиви на вибрации корпуси и елегантен дизайн правят LED осветлението на Banner Engineering идеално за широк спектър от индустриални приложения.
                 
             
       
       
       
       
       
       
LED индикатори      LED бутони с докосване    "Вземи когато светне"    За взривоопасни среди   Индустриални телефони
 Индикаторите се предлагат в голямо разнообразие от ярки, силно видими модели вариращи от дневна светлина до няколко цвята в едно устройство. Индикаторите имат здрав дизайн за дългосрочна употреба и не изискват допълнителни защитни кутии. Гъвкавостта в дизайна, размера и монтажа осигуряват уникални решения за много приложения за индикации.   Banner Engineering е лидер в ергономичните, оптични и капсуловани сензорни операторски бутони за индустриални приложения. Тъй като бутоните с докосване могат да имат множество цветове и I / O възможности, те могат да заменят няколко конвенционални бутона, което ги прави идеални в икономична производствена среда.   "Вземи когато светне" (Pick-to-light) помага на индустриалните производители да намалят риска от грешки в процеса на сглобяване на своите продукти, повишавайки качеството на продукта и намалявайки разходите. Pick-to-light е интерактивна система за указване и контрол за поредността на сглобяване на даден продукт.  

Светлинна и звукова сигнализация за работа във взривоопасни (Ex) среди. Сертифицирани оп ATEX продукти.

 

 

 

  Телефони за тежки работни условия или за взривоопасни среди. Устойчивите на атмосферни влияния телефони на Auer Signal са устойчиви на висока влажност и морска вода. Те са идеални за трудни външни приложения. Високата им механична здравина също осигурява дълъг експлоатационен живот в тежки условия.
                 
               
       
       
       
       
       
       
Принадлежности                
Допълнителни принадлежности, които можете да си изберете и поръчате отделно от основните изделия за светлинна и звукова сигнализация.