Индикаторите се предлагат в голямо разнообразие от ярки, силно видими модели вариращи от дневна светлина до няколко цвята в едно устройство. Индикаторите имат здрав дизайн за дългосрочна употреба и не изискват допълнителни защитни кутии. Гъвкавостта в дизайна, размера и монтажа осигуряват уникални решения за много приложения за индикации.

LED индикатори

     Продукти          Решения и приложения          Видеоклипове          За контакти

Сензомат ООД - официален представител за България

 

Примерни решения и приложения

Видеоклипове за продуктите и техните приложения

 
Продукти  >
Звукова и светлинна сигнализация  >
Светлинна сигнализация
Сигнални колони
Светлинно / звукова
Звукова сигнализация
LED работно осветление
LED индикатори
LED бутони с докосване
"Вземи когато светне"
За взривоопасни среди
Индустриални телефони
Принадлежности
 
       
       
       
       
       
       
       
SP серия, тип светофар   K30 и K50 куполни индикатори   K70 и K90 куполни индикатори   K30 и K50 Pro   K50EZ-LIGHT™ за приложения на открито и при дневна светлина
EZ-LIGHT светофарите са предварително сглобени индикатори за сигнализация и контрол на трафика, налични с един, два или три индикатора. За приложения и на открито, със силни нива на светлината за добра видимост и при дневна светлина.

 

  Ярка, равномерна индикация в червено, зелено, синьо, жълто, синьо, пурпурно и бяло. Издръжлив корпус от поликарбонат IP66, IP67 и IP69K. Подходящи за хран. индустрия.

 

 

  Ярка, равномерна индикаторна светлина. Всички модели имат мигащ входен контрол.
Моделите се предлагат с до пет цвята в едно устройство. Издръжлив IP65 дизайн
 Безжичните модели опростяват инсталацията и осигуряват лесен
операторски интерфейс.

 

  Програмируеми универсални индикатори в 30 и 50 мм куполи или с плоска леща осигуряват по-ярки индикации за състоянието и се предлагат или със софтуерна съвместимост с Pro Editor или с IO-Link комуникация за допълнителна гъвкавост и персонализиране.

 

  Индикатори с DC или AC захранване за приложения на открито, със силни нива на светлината за добра видимост и при дневна светлина. Компактните устройства са напълно  самостоятелни - не е необходим контролер. До три цвята в един корпус. Диаметър 50 мм с плосък профил и основа за монтаж 30 мм.
                 
       
       
       
       
       
       
       
K50 DL за приложения на открито и при дневна светлина   K50 Modbus   S22 Pro   S18L & S22L & S22L2   Серия I: Ø 30, Ø 45 Ø 65
Индикатори с DC или AC захранване за приложения на открито, със силни нива на светлината за добра видимост и при дневна светлина. Компактните устройства са напълно  самостоятелни - не е необходим контролер. До три цвята в един корпус. Диаметър 50 мм с плосък профил и основа за монтаж 30 мм   Здрави, компактни многоцветни индикатори в няколко вида корпуси. Възможност за мигаща и стробираща светлина. За приложения и на открито, със силни нива на светлината за добра видимост и при дневна светлина. Напълно капсулирана IP67 / IP69K конструкция. Комуникацията Modbus RTU минимизира изискванията за окабеляване.   22 мм многоцветен RGB индикатор  със седем цветни мигащи входни контрола. Ярка, равномерна индикаторна светлина. До четиринадесет цвята в едно устройство (зелено, червено, жълто, синьо, бяло, синьо, пурпурно, оранжево, кехлибар, лайм зелено, пролетно зелено, небесно синьо, виолетово и роза).    Фланец с уплътнение при монтажа, IP69K за работа при тежки условия. За приложения и на открито, със силни нива на светлината за добра видимост и при дневна светлина. До три независими цвята в едно устройство. Уникалният дизайн изглежда сив, когато е изключен, което елиминира фалшивите индикации от околна светлина.   За панелен монтаж М22, ксенон или LED, постоянно светещи, мигащи, стробиращи (тип светкавица), многоцветни.

 

 

 

                 
       
       
       
       
       
       
       
K50 и K30 за приложения в различни взривоопасни (Ex) зони, включително и зони 0   K50FL & K80FL за плосък монтаж   К80 сегментирани индикатори   WLS28-2 многоцветни LED с EZ-STATUS   HLS27 LED за приложения във взривоопасни (Ex) зони 2 и 22
До три цвята в едно устройство и пет цвята за избор. Модели с IP67 и IP69K за използване в тежки условия. Уникалният дизайн изглежда сив, когато е изключен, което елиминира фалшивите индикации от
околна светлина. За приложения в различни взривоопасни (Ex) зони, включително и зони 0. Сертифицирани по IECEx.
  Големи многоцветни индикатори с избор на постоянна или мигаща светлина с вътрешен DIP превключвател. Многоцветен, единичен сегмент с ярка, равномерна светлина и светло сиво, когато е изключено.
Уникална форма за използване в различни приложения за индикация. Защита IP67.
  Сегментиран многоцветен индикатор с отделни цветни квадранти, които могат да бъдат осветени отделно или в комбинация. За защита от грешки и при "Andon" приложения. Монтира се лесно върху равна повърхност. Функция мигаща светлина при едноцветните модели.   Многоцветни LED с EZ-STATUS® комбинират блестящо, ярко осветление и индикация за висока видимост в едно осветително тяло, предназначено за използване в  в тежки производствени условия. Компактен, спестяващ място дизайн с IP69K.
Предлага се в 4 дължини.
  Сегментирана LED за приложения във взривоопасни (Ex) зони 2 и 22 комбинира осветление и индикация в едно устройство, за осветление и индикация. Здрав, водоустойчив IEC IP66, IEC IP67 дизайн. Сегментираните модели могат да показват множество състояния едновременно, което ги прави  алтернатива на светлинните колони.
                 
         
       
       
       
       
       
       
WLS15 двуцветни LED с EZ-STATUS   WLS27 Pro LED с IO-Link   WLS27 многоцветни LED с EZ-STATUS   S15L статус индикатор за сензори    
Съчетава ярко осветление и индикация в едно нископрофилно осветително тяло, предназначено за използване в тесни пространства. Налични са двуцветни модели.  Нископрофилен дизайн за лесна инсталация в тесни  пространства. Изцяло запечатан с IP67 рейтинг.   Програмируеми модели с RGBW светодиоди за използване в приложения за индикация, осветяване и проверка. Софтуерът  Pro Editor на Banner позволява на потребителите да програмират състоянието на устройството, цветовете и анимациите за контрол чрез три отделни изхода.   WLS27 Многоцветни LED с EZ-STATUS съчетават блестящо, ярко осветление и индикация за висока видимост в химически устойчив корпус за работа в тежки производствени условия. Предлагат се три- и петцветни модели. 4 дължини от 285 мм до 1130 мм. Здрава, водоустойчива конструкция IP66, IP67 и IP69K.   Статус индикаторът за сензори е идеален аксесоар в индустриите, които изискват силно видима индикация, като автомобилостроене, работа с материали и общо сглобяване.
Предлагат се двуцветни индикатори със зелено за статуса на захранването и жълто или червено, за статуса на изхода с 360-градусова видимост.
   
                 
 
         
       
       
       
       
       
       
LED сигнализация и индикация   Индустриално LED осветление   LED сигнализация и индикация   Софтуер, настройки и монтаж    
Примерни приложения за употреба на светлинна LED сигнализация в индустрията.   LED осветление, на което функциите и приложенията не се ограничават само с осветяване на пространството.   Видеоклипове за LED сигнализацията и индикацията.   Видеоклипове за софтуер, настройки и монтаж на различни изделия за индустриална автоматизация.    
                 
Още за този тип продукти в разделите Решения и приложения и Видеоклипове