Повече за употребата на светлинна LED сигнализация в индустрията.

LED сигнализация и индикация

     Продукти          Решения и приложения          Видеоклипове          За контакти

Сензомат ООД - официален представител за България

 

Примерни решения и приложения

Видеоклипове за продуктите и техните приложения

Решения и приложения  >
Наличие / отсъствие на обекти
Контрол и измерване на...
Качествен контрол със сензори
Качествен контрол с камери
Детекция на цветни маркери
Машинна безопасност
Безжична комуникация
RFID Идентификация
Интерфейс, I/O пренос на сигнали
Ъглова, линейна позиция и скорост
Приложения с баркодове
LED сигнализация и индикация
Индустриално LED осветление
"Вземи когато светне"
Приложения с транспортна техника
Други решения и приложения
 
       
       
       
       
       
       
       
Светлинна индикация с таймер при сглобяване за оптимално натоварване на работна позиция.   EZ-STATUS - комбинация от осветление и индикация.   Подобряване на комуникацията между производственни станции.   Идентифициране и разрешаване на проблемите бързо с локална сигнализация.   Машинно осветление и индикация.
Процесите на ръчно сглобяване са често срещани в производството. Необходимо е служителите да поддържат постоянен темп за постигане на производствените цели...   Устройствата с EZ-STATUS комбинират осветлението и индикацията, като включват както бели, така и цветни светодиоди, които могат да бъдат програмирани да...   Трябва да се реализира ясна комуникация между операторите по цялата дължина на поточна линия. Лидер в производството на авточасти прави двигатели, трансмисии...   За операторите светещите индикатори са наблизо и осигуряват ясно състоянието на поточните линии, така че те могат да действат бързо и уверено, когато възникнатт...   Яркото, равномерно осветление на машината е важно, тъй като позволява на операторите ефективно да наблюдават машинните процеси и да виждат ясно при...
                 
       
       
       
       
       
       
       
Повече цветове и анимации при индикаторите за ясна комуникация.   Индикация за състоянието на машините с K50 Pro.   Програмируеми многоцветни индикатори K50 Pro.   Програмируеми светлинно-звукови колони TL50.   Индикатори с висока степен на защитеност за работа в тежки работни условия.
Съвременната индикация изисква по-широк спектър от цветови опции от типичните 3-5 цветове, налични с повечето традиционни индикатори. Многоцветните индикатори с до...   Много машини имат период на стартиране след включване, преди машината да е готова за работа. При традиционна сигнализация, индикаторна лампа може да бъде изключена...   Многоцветните сензорни индикатори K50 Pro позволяват на потребителите да конфигурират цветовете, мигането, димирането, стробирането...   Универсалните светлинно-звукови колони TL50 предоставят на потребителите почти неограничени възможности за персонализирана индикация, като комбинират неограничен брой...   В хранително-вкусовата и фармацевтичните индустрии LED индикаторите са подложени най-тежките работни условия. Например, операторите могат случайно да...
                 
         
       
       
       
       
       
       
Двуцветни индикатори S15L за състоянието на сензори с два изхода.   Предупредителна индикация, когато препятствията ограничават видимостта.   Презареждане на монтажните станции за непрекъснат работен процес.   Индикация за състоянието на станция за измерване на тегло за „преминава / не преминава“.    
Индикаторите S15L се използват за сигнализирането при достигането на програмираните прагови стойности на сензори с два отделни изхода. Монтират се на куплунзите на...   Приложение: осигуряване на ясна индикация за присъстващите пешеходци в район с голям трафик на мотокари.
Предизвикателство: намалена видимост на...
  Приложение: повикване за части и потвърждение между монтажните станции и операторите на мотокари, които ги доставят. Предизвикателство:
комуникация в...
  Приложение: индикация за преминава или не преминава проверката на контролна станция за проверка на тегло.
Предизвикателство: тежка среда заради наложителното...