< Интерфейс, I/O пренос на сигнали - примерни решения и приложения

Използване на интерфейсни модули, I/O пренос на сигнали, приложения във взривоопасни среди с ATEX сертифицирани продукти и др.

Интерфейс, I/O пренос на сигнали

     Продукти          Решения и приложения          Видеоклипове          За контакти

Сензомат ООД - официален представител за България

 

Примерни решения и приложения

Видеоклипове за продуктите и техните приложения

Решения и приложения  >
Наличие / отсъствие на обекти
Контрол и измерване на...
Качествен контрол със сензори
Качествен контрол с камери
Детекция на цветни маркери
Машинна безопасност
Безжична комуникация
RFID Идентификация
Интерфейс, I/O пренос на сигнали
Ъглова, линейна позиция и скорост
Приложения с баркодове
LED сигнализация и индикация
Индустриално LED осветление
"Вземи когато светне"
Приложения с транспортна техника
Други решения и приложения
 
       
       
       
       
       
       
       
Система за обработка на изображения с BL20-CODESYS-GATEWAY.   Планиране и конструиране на модулни системи – „SUPER SKIDS“.   Безконтактен трансфер на контактни сигнали и идентифициране с IO-Link.   Интерфейсите като част от веригата управляваща клапани.   Разпределяне на I/O в оборудване на хранително-вкусовата промишленост.
Във фармацевтичната индустрия защитата срещу фалшифициране изисква проследяване на производството. Industrielle Sensorsysteme Wichmann GmbH (ISW) произвежда...   Изграждане на специфични за клиентите предпазни кутии и групирани компоненти готови за вграждане. Turck предлага богат избор от компоненти за Foundation Fieldbus...   В системите за стерилизация от Swiss Hanag Steriltechnik AG индуктивните контакти на Turck предават сигнали без контакт, а чрез IO-Link има възможност за идентификация на...   В биофармацевтиката са интегрирани едни от най – чувствителните процеси за управление. Надеждната работа поставя високи изисквания към полевите устройства...   Производител на машини за хранително – вкусовата промишленост избра да използва продуктите на Turck за своята I / O структура, като се възползват от възможността да...
                 
       
       
       
       
       
       
       
Лесно свързване на полеви устройства.   Ефикасно следене на табла.   Ethernet базирана автоматизация на модулни плъзгачи в опасни зони.   Ex изолация в модулни технологични съоръжения.   Гъвкавост с Fieldbus.
Химическите съоръжения все повече се състоят от компоненти и плъзгачи, които могат да бъдат мигрирани или разширени чрез допълнителни части.
Технологията за...
  IMX12-CCM сигнализира при превишаване на граничните стойности в контролното табло.
Наблюдението на състоянието на таблата и другите корпуси може да бъде трудно...
  Спестяващ място и лесен за комбиниране благодарение на Ethernet комуникация.
Модулните плъзгачи са предназначени да направят производството в...
  IMXK интерфейсните устройства могат да бъдат инсталирани в компактна контролна кутия на технологични модули и да предават сигнали от искробезопасни...   Кондиционерите и бариерите на Turck гарантират работата на завода във Франкфурт-Хоекст Basell. За да поеме производството на друг обект в най-кратки срокове...
                 
       
       
       
       
       
       
       
Пълна гама решения за опаковащи машини от Turck.   Входно/изходна система в опасни среди.   Вътрешно безопасна полева комуникация.   I/O Excom система създава пространство в I&C помещенията.   IP67 I/O в производството на въглища.
Новите постижения в системите за опаковане използват продуктовото портфолио на Turck за постигане на бързи, надеждни и ориентирани към клиента резултати.Pro Pack...   Elantas Beck модернизира 19 ”интерфейсни карти с компактната отдалечена I/O система, Excom, от Turck. Elantas Beck произвежда течни импрегниращи смоли и лакове...    В химическата фабрика в Тиендзин отдалечени входно/изходни станции Excom предават сигнали за измерване на температура от взривоопаснa зона надеждно и...   В Chevron Phillips Chemicals International NV, Excom замества I/O нивото с Ex изолация и съответно спестява много място в I&C помещенията.
I/O системата...
  При конструирането на нова транспортна линия за въглища, китайските конструктори се доверяват на системата на Turck за пренос на данни BL67. За да гарантират надеждно...
                 
       
       
       
       
       
       
       

PLC със степен на защита IP67 за транспортен модул в хладилен склад.

  Захранващи блокове със степен на защитеност IP67.   Мониторинг на преси за хартия чрез I/O решение.   ATEX сертифицирани сензори за сондажни инсталации.   Съвместна работа на системата за контрол на процесите.
Изградена е напълно автоматизирана и модулна система за товарене и разтоварване на камиони - с децентрализирано управление при околни температури от...   Високо производствените конвейерни системи използват захранващи блокове с рейтинг IP67 на Turck, които издържат на измиване под високо налягане и не се нуждаят от...   Производителят на опаковки DS Smith следи хартиените си преси в завода си в Ерлензее с интелигентно I/O решение от Turck. DS Smith е един от водещите...   Компанията Streicher използва ATEX сертифицирани NAMUR индуктивни сензори от Turck за своята сондажна инсталация. За да модернизира старите платформи в Северно...   В тясно сътрудничество Yokogawa и Turck разработиха линии Profibus DP с гореща конфигурация при работа (HCIR).
Когато подмяната на система за контрол на процеса се...
                 
       
       
       
       
       
       
       
Бързи връзки за присъединяване във взривоопасна среда.   Надеждна работа на машините.   Изнесени I/O решения за дестилиращи предприятия.   Изнесени I/O решения в завод за биогаз.   Отдалечен входно/изходен сигнал.
Здравите бързи конектори, кабели и BL20 I / O система на Turck оптимизират технологията за модулна концепция на канадския специалист в добива на нефт и газ Enerflex. За да ползват...   Използване в световен мащаб: Многопротоколни I/O модули автоматично откриват три Ethernet мрежи. Fieldbus станциите, които трябва да издържат агресивните операции по почистване...   Във фабрика за дестилация на уиски изнесените I / O решения на TURCK доказват традиционните производствени процеси могат да са съвместими със съвременните...   Шведската компания Purac Puregas е експерт в модернизирането на инсталации за биогаз. Могат да награждат системите да преработват домакински и други....   Правилната I / O система за всяко съоръжение - независимо дали предлага висока достъпност, защита от експлозия или е в безопасна зона. Има много различни...
                 
             
       
       
       
       
       
       
Обработка на сигнали с входно/изходна система в контролно табло.   Разделяне на сигнали с интерфейсна технология в контролно табло.            
Спестяване на място: Excom® като I / O решение за системи за контрол на процесите. За обработка на сигнали в таблото за управление, Turck предлага Excom® като I / O...   IMX12 разделя, доставя, защитава и преобразува сигнали в най-тесните пространства и с инвестиционна сигурност.
За DCS със собствен I / O слой, Turck предлага серията...