Видеоклипове за продуктите и техните приложения

Повече за приложенията с транспортна техника и МПС

Примерни решения и приложения

Транспортна техника / МПС

     Продукти          Решения и приложения          Видеоклипове          За контакти

Сензомат ООД - официален представител за България

 

 
       
       
       
       
       
       
       
Сензори за засичане на превозни средства.   Засичане на автомобили на Drive-Thru банка.   Индикация за състоянието на автомивката вътре в зоната за миене.   Засичане на превозно средство с индикация в склад.   Засичане на електрически превозни средства на зарядни станции.
Способността за надеждно откриване на превозни средства предлага значителни предимства за управление на активи, разпределение на ресурсите, безопасност...   Приложение: засичане на автомобили, пристигащи на прозорец за обслужване от банков служител.
Предизвикателство:
Открита външна среда...
  Приложение: посочване на различни етапи по време на автомивка. Предизвикателство: сурова среда с високи температури и вода. Решение: EZ-LIGHT K50L светлинен ...   Изисквания на клиента:
Засичане на товарни автомобили за подобряване на ефективността на товарния док. Решение:
QT50U ултразвуков сензор, безжичен нод DX80...
  С нарастването на електрически автомобили под наем в европейските градове ефикасните станции за презареждане трябва да са на разположение на...
                 
       
       
       
       
       
       
       
Засичане и наблюдение на превозно средство с помощта на радар.   Разрастване на Drive-Thru бизнес с безжична система за засичане на автомобили.   Засичане на превозни средства с нисък разход на енергия в автоматизирана автомивка.   Мониторинг на пристигане и заминаване на камиони на товарен док.   Наблюдение на движението и избягване на сблъсъци на кораби на пристанище.
Радарният сензор R-Gage Q130R на Banner е идеален за засичане и наблюдение на автомобила, тъй като използва честотно модулиран радар с непрекъсната вълна (FMCW) за надеждно...   Ресторантите за бързо хранене разчитат до голяма степен на услугите си чрез Drive-Thru и чрез тях и печелят голяма част от приходите си. Рационализирането на...   Използването на безжичен сензорен възел на SureCross M-GAGE елиминира нуждата от голям индуктивен контур. Устройството може да бъде монтирано над...   R-Gage QT50R на Banner засича превозните средства, когато се приближават до товарен док, изпращайки сигнал до работниците в съоръжението за пристигане...   Радарният сензор, използван за откриване на кораби в пристанищата, действа като аларма за близост и подпомага избягването на сблъсък в обхвата, до...
                 
       
       
       
       
       
       
       
Насочване на превозните средства до наличните паркоместа.   Засичане и индикация на превозни средства на докинг станция на открито.   Засичане на превозни средства на портала на комплекс от затворен тип.   Решения при мобилни вишки и платформи.   Решения за мобилни кранове.
Работейки с местен интегратор с опит в приложенията за трафик и паркиране, в центъра беше внедрена динамична система за насочване при паркиране. Системата използва...   Безжичният M-Gage нод на Banner Engineering може лесно да бъде поставен в сърцевината на паркоместата на ремаркето за трактор или док. M-Gage е програмиран да търси.....   От съображения за сигурност входът към комплекса от затворен тип се контролира или от охрана или от безпилотна система. Обикновено безпилотните системи изискват оторизиран.е...   Гъвкавостта, скоростта и безопасността са най-важните характеристики на работещите платформи. Критериите за бързо достигане в работна позиция, както и абсолютна....   Позициониране, измерване на ъгъл и изравняване със сензорни решения на Kübler. Мобилните кранове се използват навсякъде, където трябва да се преместват тежки товари...
                 
           
       
       
       
       
       
       
Решения за автоматични превозни средства в логистиката.   Решения за комунални и спасителни превозни средства.   Безжични решения за подземни паркинг системи.        
Откриване на скоростта и наблюдение на ъгъла на управление със сензори Kübler. Превозните средства без персонал за пренасяне на материали...   Минутата е решаваща в работата на спасителни или общински превозни средства повече, отколкото в други области на мобилната автоматизация. Тук сензорите...   Големите подземни паркинги са свързани с надземни офиси, магазини и места за забавления в градските райони. Проектирането и изграждането на тези съоръжения може...        
                 
Решения и приложения  >
Наличие / отсъствие на обекти
Контрол и измерване на...
Качествен контрол със сензори
Качествен контрол с камери
Детекция на цветни маркери
Машинна безопасност
Безжична комуникация
RFID Идентификация
Интерфейс, I/O пренос на сигнали
Ъглова, линейна позиция и скорост
Приложения с баркодове
LED сигнализация и индикация
Индустриално LED осветление
"Вземи когато светне"
Приложения с транспортна техника
Други решения и приложения