Примерни решения и приложения за безжичен контрол и управление на устройства и процеси на места с труден достъп, или където тяхното свързване с кабели не е практично.

Безжична комуникация

     Продукти          Решения и приложения          Видеоклипове          За контакти

Сензомат ООД - официален представител за България

 

Примерни решения и приложения

Видеоклипове за продуктите и техните приложения

Решения и приложения  >
Наличие / отсъствие на обекти
Контрол и измерване на...
Качествен контрол със сензори
Качествен контрол с камери
Детекция на цветни маркери
Машинна безопасност
Безжична комуникация
RFID Идентификация
Интерфейс, I/O пренос на сигнали
Ъглова, линейна позиция и скорост
Приложения с баркодове
LED сигнализация и индикация
Индустриално LED осветление
"Вземи когато светне"
Приложения с транспортна техника
Други решения и приложения
 
       
       
       
       
       
       
       
Предсказуема поддръжка и мониторинг на състоянието.   Планиране на поддръжка, улеснена с безжичното решение на Banner за вибрации.   Мониторинг на процесите, локализиране на местоположението на активиран авариен душ.   Дистанционен мониторинг и изчисляване на отработено машинно време.   Дистанционен мониторинг на периферните устройства.
С увеличаването на вибрациите може да се повреди машината. Чрез наблюдение на двигатели, помпи, компресори, вентилатори и скоростни кутии за повишаване на вибрациите, проблемите...   Безжичните сензори за вибрация и температура на Banner са предназначени да служат като „лампа за проверка на двигателя“ за машини, особено за отдалечени машини...   В химическа компания трябва да се знае кога и къде някой от аварийните душове се използва, за да може да се изпрати екип за помощ към него. Въпреки че първоначалната инсталация...   Състоянието на машината се контролира като през PM8 вход/изход за безжична комуникация се предава информация за актуалния статус на съоръжението до PLC....   Събирайки и анализирайки данни от сензори и други полеви устройства, дистанционният мониторинг осигурява на фабриките поглед и видимост за работата на техните...
                 
       
       
       
       
       
       
       
Модернизация на роботи.   Оптимизиране на заявки за части и услуги.   Мониторинг на ниво на резервоари.   Безжични заявки и “call-of-parts”.   Заявка за вдигане на готов палет към „Automated Guided Vehicles - (AGV)“/ автоматизирано управлявано превозно средство.
DX80 Gateway (приемник) е разположен на контролния панел за събиране и обработка на данни. Към роботизираното рамо са прикрепени DX80 Node (предавател), DX81...   Налични са работни станции, които често се пренастройват и физическото им окабеляване ще е трудно и скъпо. За да се подобри ефективността, работниците по работните...   Използвайки ултразвукови сензори K50U и безжични възли Q45U, сдвоени с безжичен контролер DXM100, можем да разработим система за безжично наблюдение за...   Безжична система за повикване на части, сервиз или вземане на палети с готова продукция за повишаване на ефективността, като позволява на 18 работни станции да извикат до...   Когато е готов палета, работникът докосва безжичен сензорен бутон K70 разположен на работната станция. Това изпраща сигнал до DXM100 безжичен контролер...
                 
       
       
       
       
       
       
       
Замяна на плъзгащ пръстен /Slip Ring/ с безжична комуникация.   Мониторинг на хладилна система с безжична мрежа.   Регистриране на релсови превозни средства и подаване на сигнал безжично.   Мониторинг на машина / обща ефективност на оборудването.   Мониторинг на функциите в разпределителен център.
Чрез DX80 Radio, безжично да се предават сигналите за нивото на запълване, налягането и температурата към контролния панел. Предимство е, че DX80 елиминира нуждата от...   В хладилните помещения има много движение за вкарване и изкарване на стока, което води до колебание на температурата, когато вратата се отваря многократно. Необходимо...   Система за наблюдение на релсови вагони е необходима за откриване на колелата и подаване на сигнал, който да задейства бутало избутвайки вагона до следващата товарно...   Приложение: подобрете мониторинга на машината и общата ефективност на оборудването. Предизвикателство:
местоположение на...
  Предизвикателство:
Оперативният контрол е жизненоважен за цялостния ефективен производствен поток в разпределителен център. Нужно е управление с...
                 
         
       
       
       
       
       
       
Комуникация между кранове.   Контрол на помпи на пречиствателни станции с безжична комуникация захранвана от соларни панели.   Мониторинг на влажност и температура в помещенията за съхранение.   Сигнализиране за нужда от части, обслужване или вземане на палети.    
Когато множество кранове се движат в ограничени пространства е наложително да се контролират правилно за да се избегнат сблъсъци по между им. Приложенията, включващи...   Поради отдалечеността си местата за пречистване на вода, както и водните басейни и резервоари за питейна вода, трябва да подават сигурна и надеждна информация...   В много среди за съхранение на храни стойностите на температурата и влажността, трябва постоянно да се поддържат в определени граници. Ръчната проверка и...   Приложение:
Осигурете безжична система за повикване на части / обслужване / система за вземане на палети.
Предизвикателство:
Комуникация в реално...