Banner Engineering е лидер в ергономичните, оптични и капсуловани сензорни операторски бутони за индустриални приложения. Тъй като бутоните с докосване могат да имат множество цветове и I / O възможности, те могат да заменят няколко конвенционални бутона, което ги прави идеални в икономична производствена среда. Бутоните сe делят на сензорни (капацитивни), оптични и механични (с натиск). Светещите бутони се предлагат с различни логически опции за решаване на различни приложения с оптимизирано окабеляване.

LED бутони с докосване

     Продукти          Решения и приложения          Видеоклипове          За контакти

Сензомат ООД - официален представител за България

 

Примерни решения и приложения

Видеоклипове за продуктите и техните приложения

 
Продукти  >
Звукова и светлинна сигнализация  >
Светлинна сигнализация
Сигнални колони
Светлинно / звукова
Звукова сигнализация
LED работно осветление
LED индикатори
LED бутони с докосване
"Вземи когато светне"
За взривоопасни среди
Индустриални телефони
Принадлежности
 
       
       
       
       
       
       
       
Селекция на бутоните   S22 Pro Series сензорни бутони   K50 Pro 50 мм програмируем многоцветен сензорен бутон   K50 Core Series 50 mm сензорни бутони   K30 Core Series 30 mm сензорни бутони
Ръководство за избор на бутони според тяхния принцип на активиране, функционалност и възможности.

 

 

 

 

  22 мм програмируем многоцветен RGB сензорен бутон за монтаж в панел. До 14 цвята на светлината, програмира се чрез Pro Editor Software. Отлична устойчивост срещу фалшиво задействане от пръски вода, миещи препарати, масла, и други чужди обекти
Здрав, водоустойчив корпус IP69K, устойчив на измивания.

 

  Този програмируем многоцветен сензорен бутон осигурява уникална индикация и е съвместим със софтуера Pro Editor. Съчетава утвърдената технология на докосване и здравина с добавената универсалност на RGB светодиодите и IP67 / IP69K защита. До 14 цвята, модели с IO Link.

 

  Многоцветните сензорни бутони K50 Pro съчетават утвърдената технология на докосване и с добавената универсалност на RGB светодиодите и IP67 / IP69K защита. Ярки светодиодни индикатори в комбинация със сензорно активиране. Програмиране чрез IO-Link за персонализиране на цветовете и анимацията. Моделите с PICK-IQ® се отличават с по-бързи скорости на реакция през мрежата на Modbus.   По-малка версия на K50 Touch, серията K30 Touch комбинира ярка индикаторна светлина със способност за превключване и активиране от обикновено докосване. Лесна работа с докосване с пръст, включително и с ръкавици. Здрава, напълно капсулирана конструкция IP69K. Модели с постоянен или моментен изход. Предлагат се едно и двуцветни модели за решаване на различни приложения.
                 
       
       
       
       
       
       
       
K70 Core Series 70 mm сензорни бутони   K30 &K50 Core Series 50 mm механични бутони   OS80 Series механични бутони за операторски станции   OTB Series оптичен бутон   VTB Series оптичен бутон
Сензорният бутон K70 е голям, лесен за активиране превключвател и индикатор с висока видимост. Отличен имунитет срещу фалшиво задействане от водни пръски, почистващи препарати, масла и други чужди материали. Може да бъде активиран включително и с ръкавици. Устойчива конструкция от поликарбонат, IP65. Предлага се в девет опции за цвят на  светлината и едно-, дву- и трицветни модели.

 

  Трицветен бутон с независим от захранването механичен бутон. Три входа за активиране на зелената, жълтата и червената светлини.Наличие на специален сух контакт за съвместимост с компоненти на безжичната мрежа SureCross™ FlexPower. Напълно капсулираният му корпус е подходящ за работа в тежки условия.

 

 

  Самостоятелни механични бутони и селекторни превключватели с ключ с едноцветна или двуцветна ярко осветена основа за повишена видимост.  Силиконовата покривка от клас FDA (за хранително- вкусовата промишленост) издържа на високо налягане, високотемпературно измиване и повишава рейтинга на продукта до IEC IP59; капакът е сертифициран по ECOLAB®, за да издържа на агресивни процедури за почистване.

 

  Оптичните сензорни бутони OPTO-TOUCH са ергономични заместители на механичните бутони с нулево усилие за тяхното активиране. Бутони с докосване с мигновено действие с електромеханични или статични релета. Основата с резба 30 мм при всички модели осигурява лесен монтаж, а бутоните лесно се монтират към  съществуващите машини. Здравите полипропиленови (TP)  защитни капаци се доставят с всички модели, за да се избегне неволно задействане на бутона.   Фотоелектрически сензорен бутон с микроконтролер. Ефективна и лесна за инсталиране алтернатива на капацитивни сензорни и механични бутони. Ергономично проектиран да премахва напреженията на ръцете, китката и ръката, свързани с многократна работа на бутона, не изисква физическо усилие за да бъде активиран. Осветената основа осигурява ярка, комфортна за работа светлина в един или два цвята, в зависимост от модела.

 

                 
Още за този тип продукти в разделите Решения и приложения и Видеоклипове
 
           
       
       
       
       
       
       
LED сигнализация и индикация   LED сигнализация и индикация   Софтуер, настройки и монтаж        
Примерни приложения за употреба на светлинна LED сигнализация в индустрията.   Видеоклипове за LED сигнализацията и индикацията.   Видеоклипове за софтуер, настройки и монтаж на различни изделия за индустриална автоматизация.