Продуктите за индустриално LED осветление са висококачествени и енергоефективни светлини, които осигуряват дългогодишна работа без поддръжка, без да се изискват промени в крушката или баласта през целия живот на устройството. Здравите, устойчиви на вибрации корпуси и елегантен дизайн правят LED осветлението на Banner Engineering идеално за широк спектър от индустриални приложения, включително машинно осветление, осветление на заграждението, осветление за визуална инспекция и осветление на работните клетки.
LED работно осветление

     Продукти          Решения и приложения          Видеоклипове          За контакти

Сензомат ООД - официален представител за България

 

Примерни решения и приложения

Видеоклипове за продуктите и техните приложения

 
Продукти  >
Звукова и светлинна сигнализация  >
Светлинна сигнализация
Сигнални колони
Светлинно / звукова
Звукова сигнализация
LED работно осветление
LED индикатори
LED бутони с докосване
"Вземи когато светне"
За взривоопасни среди
Индустриални телефони
Принадлежности
 
       
       
       
       
       
       
       
WLS28-2 многоцветни LED с EZ-STATUS   WLB32 и със сензор за движение   WLS27 Pro LED с IO-Link   WLS15 двуцветни LED с EZ-STATUS   WLB72
Многоцветни LED с EZ-STATUS® комбинират блестящо, ярко осветление и индикация за висока видимост в едно осветително тяло, предназначено за използване и в тежки производствени условия. Компактен, спестяващ място дизайн с IP69K.  Възможност за каскаден монтаж и свързване на много тела едно с друго.   Енергийно ефективен модел за цялостна икономия на разходи.
Превключвател High / Low / Off позволява на потребителите да персонализират нивата на осветеност. Каскадни модели за непрекъсната дължина на осветлението, с минимум окабеляване.  Модели и със сензор за движение.
  Програмируеми модели с RGBW светодиоди за използване в приложения за индикация, осветяване и проверка. Софтуерът Pro Editor на Banner позволява на потребителите да програмират състоянието на устройството, цветовете и анимациите за контрол чрез три отделни изхода.   Съчетава ярко осветление и индикация в едно нископрофилно осветително тяло, предназначено за използване в тесни пространства. Налични са двуцветни модели.  Нископрофилен дизайн за лесна инсталация в тесни  пространства. Изцяло запечатан с IP67 рейтинг.

 

  Ярка, високоефективна работна LED лампа, използвана в промишлени работни зони.
Подобрява общата видимост, подобрява производителността на работниците и намалява разходите за енергия в различни приложения, изискващи ярко и равномерно осветяване.

 

                 
       
       
       
       
       
       
       
HLS27 LED за приложения във взривоопасни (Ex) зони 2 и 22   WLB92   WLH60 при t до 100 ° C   WLC90 за приложение в тежки работни условия   WLC60 за приложение в тежки работни условия
Сегментирана LED за приложения във взривоопасни (Ex) зони 2 и 22 комбинира осветление и индикация в едно устройство, за осветление и индикация. Здрав, водоустойчив IEC IP66, IEC IP67 дизайн. Сегментираните модели могат да показват множество състояния едновременно, което ги прави  алтернатива на светлинните колони.   WLB92 е ултра ярко LED осветително тяло с равномерно осветяване, което позволява повишена производителност.
Лесна инсталация с различни възможности за монтаж: повърхностни, въртящи се, фиксиращи и висящи скоби. Светлина в бяло, топло бяло, синьо, червено, жълто и зелено.
  WLH60 е LED осветително тяло, с най-добрата в класа яркост за осветяване на приложения във високотемпературна среда. Здрав, устойчив на топлина дизайн за работа при температура до до 100 ° C (212 ° F) IEC IP67, IEC IP68G и IEC IP69K. Издържа на високо налягане, високотемпературно измиване, масла и химикали.   LED осветително тяло, проектирано да работи в тежки условия и да издържа на измиване и пръскане с вода, както и на много химикали, включително охлаждащи и
перилни препарати. То е компактно и ярко, което го прави отличен избор при машини и оборудване за преработка на храни.
  Проектирана да работи в тежки условия, WLC60 може да издържа на измиване под високо налягане и излагане на охлаждащи течности и почистващи препарати.
Водоустойчива, с рейтинг IP67, IP68g и IP69K. Висока яркост в комбинация с усъвършенствана оптика за намаляване на отблясъците.
                 
       
       
       
       
       
       
       
WL50-2 с ниска мощност   WLA осветление в промишлени  работни клетки   WL50S насочена LED лампа   ILL42 работно осветление   S15WL серия
Силата на светлината може да се контролира от 15 до 95% с помощта на входен контролен проводник. Проектирана за осветление на секции или зони. Модел с гъвкаво регулируемо рамо за по ефективно насочване. Осветява голяма площ с равномерна светлина без сенки. Модели с или без бутони.   За осветление в промишлени  работни клетки, включително и в мокра среда при обработката на храни и напитки. Мощна светлина с цветове: студена бяла, топла бяла, червена, зелена, синя или жълта. Здрав термопластичен водоустойчив корпус IP69K.   Много ярък капсулован прожектор с IP69K за тежки работни условия, включващи и измиване. Силно концентрирана и фокусирана светлина в три цвята (бял, червен или зелен)
Осветява равномерно и без сенки. Диаметър 56 мм с плосък профил и основа за монтаж 30 мм.
  Универсално LED работно осветление, степен на защита IP40 / IP44, живот над 30 хил. часа.

 

 

  Здрав и устойчив корпус със защита IP68, излъчва светлина на 360-градуса, предназначен за работа в ограничени и затворени пространства или за осветяване на конкретна зона, възможност за димиране на осветлението с използване на PWM входа.

 

                 
Още за този тип продукти в разделите Решения и приложения и Видеоклипове
 
           
       
       
       
       
       
       
Индустриално LED осветление   LED сигнализация и индикация   Индустриално LED осветление        
LED осветление, на което функциите и приложенията не се ограничават само с осветяване на пространството.   Примерни приложения за употреба на светлинна LED сигнализация в индустрията.   Видеоклипове за индустриалното LED осветление.