info@sensomat.info

Официално представителство за България.

Машинна безопасност - видеоклипове
Различните аспекти на машинната безопасност в индустрията.

 

Нов раздел с видеоклипове за продуктите и техните приложения

Продукти        Решения и приложения        Видеоклипове        За контакти

Нов раздел с примерни решения и приложения.

Настройки и обучение на сензори
Наличие / отсъствие на обекти
Контрол и измерване на...
Качествен контрол със сензори
Качествен контрол с камери
Детекция на цветни маркери
Машинна безопасност
Безжична комуникация
RFID Идентификация
Интерфейс, I/O пренос на сигнали
Ъглова, линейна позиция и скорост
Плъзгащи пръстени (slip rings)
Приложения с баркодове
LED сигнализация и индикация
Индустриално LED осветление
"Вземи когато светне"
Приложения с транспортна техника
Софтуер, настройки и монтаж
Други решения и приложения
             
     
     
     
     
     
     
     
Продукти за машинна безопасност за пакетиращата индустрия. (демонстрация на експо)    Светещ бутон за авариен стоп   Премахване и инсталиране на контктния блок на авариен стоп   Компактни сейфти светлинни завеси с категория за безопасност 4
iVu визуален сензор на експо за пакетиращата индустрия.

 

 

  30-милиметровият осветен електромеханичен бутон за авариен стоп отговаря на световните стандарти за безопасност. Бърз и лесен монтаж.

 

  В този урок ще видите как да премахнете и инсталирате контактен блок.

 

  Новата линия на компактните предпазни светлинни завеси тип 4 на Banner има малък профил за тесни пространства, предлага се както в основни, така и в пълнофункционални модели.
             
     
     
     
     
     
     
     
SI-RF сензори за машинна безопасност при отваряне на врати.   Светлинни бариери за безопасност серия LS със защитеност IP69k.   Интуитивни решения за безопасност   Светлинни бариери за безопасност серия SGS
Научете повече за SI-RF сензорите за машинна безопасност за отваряне на врати в опасни работни зони.

 

  Светлинните бариери за безопасност серия LS от BANNER Engineering със степен на защитеност IP69k, устойчиви на измиване под налягане, високи и ниски температури.  
Научете повече за решенията за човешка и машинна безопасност от BANNER Engineering.

 

 

Светлинни бариери за безопасност от серия SGS предназначени за ограждане на периметър на опасни машини с максимален работен обхват до 60м по между им.

             
     
     
     
     
     
     
     
Протектор против намокряне за аврийни бутони.   Комплекти за деактивиране (временно изключване) на бариерата при преминаващ обект   Сейфти скенер SX5  

Ново поколение сейфти устройства с ISD диагностика.

Протектора против влага на Banner Engineering разширява броя на приложенията, за които могат да се използват нашите E-Stop бутони чрез повишаване на степента на защита до IP69K и Type 4X.   Научете как да ползвате комплекти за деактивиране (временно изключване) на бариерите за безопасност при преминаващ обект и как да настроите сейфти контролер XS да работи с тях.   Научете за компактните и лесни за внедряване защитни лазерни скенери от серия SX5 на BANNER Engineering, които служат за защита на персонала, оборудването и мобилните системи в определена от потребителя зона.   Последното поколение сейфти устройства с ISD диагностика, което позволява свързването на до 32 устройства с една единствена връзка.

 

             
     
     
     
     
     
     
     
Експорт на маркери от контролер за машинна безопасност към Allen-Bradley PLC   Експорт на маркери от контролер за машинна безопасност към Siemens PLC   Меню и програмиране на сейфти контролери XS26-2 и SC26-2.   Инструменти за програмиране на сейфти контролери XS26-2 и SC26-2.
Научете как бързо и лесно да импортирате своите маркери от контролера за безопасност във вашия Allen-Bradley PLC. Спестете време и главоболия и спрете да правите грешки, като ги въвеждате ръчно.   Научете как бързо и лесно да импортирате своите маркери от контролера за безопасност във вашия Siemens PLC. Спестете време и главоболия и спрете да правите грешки, като ги въвеждате ръчно.   Научете за програмната среда на сейфти контролер XS26-2 и SC26-2. Гледайте това видео, за да се запознаете с различните инструменти за програмиране и интерфейс.   Научете за опциите за избор на вход и изход на сейфти контролери XS26-2 и SC26-2, както и свързаните с тях настройки.
             
     
     
     
     
     
     
     
Функционалности при програмиране на сейфти контролери XS26-2 и SC26-2 – част 1.   Функционалности при програмиране на сейфти контролери XS26-2 и SC26-2 – част 2.   Изтегляне на конфигурации и режим на живо при сейфти контролери XS26-2 и SC26-2   Сейфти контролер XS26-2 с възможност за добавяне на разширителни модули.
Научете как да добавяте устройства, функционални блокове и логика, за да завършите приложението си при програмиране на сейфти контролери XS26-2 и SC26-2.   Научете как да добавяте устройства, функционални блокове и логика, за да завършите приложението си при програмиране на сейфти контролери XS26-2 и SC26-2.   Научете как да изтегляте готови конфигурации от сейфти контролери XS26-2 и SC26-2 и как да преглеждате функциите на дисплея в режим на живо.   Научете повече за сейфти контролер XS26-2 с възможност за добавяне до осем разширителни модула.

 

             
     
     
     
     
     
     
     
Kübler Group: Базови модули за безопасност-M SMCx.   Светлинна бариера от серия „EZ Screen LS“.   Представяне на контролер за безопасност от серия SC10.   Авариен стоп бутон с интегрирана светлинна индикация.
Представяне на характеристиките и предимствата на модулите за безопасност от серия M SMCx.

 

  Представяне на светлинна бариера „EZ Screen LS“. Те са здрави, богати на опции и лесни за използване.

 

  Контролерите за безопасност от серия SC10 разполагат с интуитивен потребителски интерфейс, който опростява настройката и управлението, както и разширени диагностични възможности.   Стоп бутоните комбинират функцията на авариен стоп бутон и индикатор на състоянието в едно устройство, предимство спестяващо време за монатж и финансов ресурс.
             
     
     
     
     
     
     
     
Компоненти за безопасност на BANNER.   Хибридни I/O модули TBPN и TBIP.   Продуктите на BANNER дават възможност занадграждане, гъвкавост и са лесни за употреба.   Конфигуриране на EZ-SCREEN завеси за безопасност.
Представяне на компоненти за безопасност и различни приложения от BANNER.   Модулите могат да работят с външни контролери за безопасност или като самостоятелен контролер за безопасност.    Представяне на предимствата на LED светлинни индикации и „Safety“ контролер на BANNER.   Пример за въвеждане в експлоатация на завеси за безопасност EZ-SCREEN.
             
       
     
     
     
     
     
     
Конфигуриране на активна зона на защитна светлина завеса EZ-SCREEN.   EZ-SCREEN LP - нископрофилни бариери за безопасност.   Авариен бутон с подсветка осигуряващ ефективна индикация на състоянието.    
Пример за дефиниране на работна зона, изключване на част от активната зона, на защитна завеса тип EZ-SCREEN.   С компактните си размери, EZ-SCREEN LP са идеални за монтаж в места с ограничено пространство. Имат време за реакция 8 ms.   Аварийният бутон е с 30 mm основа, което го прави лесен за монтаж без специални изисквания и е с IP65.    
             
Hans Turck GmbH Co.& KG, Германия
Безконтактни сензори, интерфейс I/O техника, RFID идентификация и др.
Fritz Kübler GmbH, Германия
Енкодери, броячи, плъзгащи пръстени, процес контролери и др.
Banner Engineering Corp., САЩ
Фотоелектрически и ултразвукови сензори, светлинни бариери и др.
Auer Signal GmbH, Австрия
Звукова и светлинна сигнализация, индустриални телефони и др.
Comat Releco Group, Швейцария
Релета, релета за време.
Tiefenbach Control Systems, Германия
Минна / тежка индустрия.