Различните видове енкодери и сензори за измерване на ъглова и линейна позиция.
Ъглова, линейна позиция и скорост

     Продукти          Решения и приложения          Видеоклипове          За контакти

Сензомат ООД - официален представител за България

 

Видеоклипове за продуктите и техните приложения

Видеоклипове >
Настройки и обучение на сензори
Наличие / отсъствие на обекти
Контрол и измерване на...
Качествен контрол със сензори
Качествен контрол с камери
Детекция на цветни маркери
Машинна безопасност
Безжична комуникация
RFID Идентификация
Интерфейс, I/O пренос на сигнали
Ъглова, линейна позиция и скорост
Плъзгащи пръстени (slip rings)
Приложения с баркодове
LED сигнализация и индикация
Индустриално LED осветление
"Вземи когато светне"
Приложения с транспортна техника
Софтуер, настройки и монтаж
Други решения и приложения
 
     
     
     
     
     
     
     
QR24 безконтактни енкодери   Безконтактен енкодер QR24 в корпус със степен на защитеност IP69k.   Представяне на индуктивните безконтактни енкодери QR24   Безконтактни енкодери QR24 с IO-Link комуникация
QR24 ротационното устройство на Turck е достъпно и с IO-Link.   Иновативни безконтактните енкодери от серия QR24. Без подвижни и въртящи се части в напълно капсулован корпус със защита IP69k.   Научете повече за иновативните безконтактни енкодери от TURCK-Германия.  

Предимствата да използвате безконтактните индуктивни енкодери QR24.

             
     
     
     
     
     
     
     
Миниатюрни енкодери серия 2400/2420   Инкрементални и абсолютни енкодери от TURCK-Германия.   Kübler Group: Свързване в клемна кутия на Sendix Heavy Duty H100.   Kübler Group: Инсталиране на енкодер върху мотор-редуктор.
Миниатюрните енкодери серия 2400/2420 в цилиндричен корпус Ø24мм с много варианти за фланци и начини на монтаж, интерфейси и резолюции.   Научете за предлаганото огромно разнообразие на инкрементални и абсолютни енкодери от TURCK-Германия в три продуктови линии: Efficiency, Industrial, Premium.   Представяне на свързване в клемната кутия чрез пружинни клеми и възможността за завъртане на капакът на кутията със щуцера на на 180 °.   Монтаж на стандартен енкодер с помощта опрно рамо на мотор с редуктор.

 

             
     
     
     
     
     
     
     
Kübler Group: Монтаж на енкодер с голям кух вал върху мотор-редуктор.   Kübler Group: Монтаж на ATEX енкодер на мотор.   Kübler Group: Видеоурок за програмиране на Kübler F58 Ethernet / IP енкодер.   Kübler Group: Енкодери Sendix M36 / M58 с изтегляща се струна.
Монтаж на енкодер с голям кух вал с помощта на опорно рамо и изолационна вложка върху мотор-редуктор.   Представяне на монтаж на енкодер чрез статорна връзка на мотор.

 

  Как да програмирате Kübler F58 Ethernet / IP енкодер към Rockwell PLC.   Много системи с изтегляща се струна от обширното портфолио Kübler вече могат да се комбинират с компактния енкодер Sendix M36 или M58.
             
     
     
     
     
     
     
     
Kübler Group: Серия енкодери Sendix 5873   Kübler Group: Монтиране на енкодер SENDIX 5020 на мотор с редуктор.   Kübler Group: Серия инклинометри IN 88 и IN81.   Енкодери за по - висока компактност.
Стандартът за директни задвижвания - Sendix 5873 Motor-Line Singleturn енкодери, впечатляващи с висока надеждност.   Вижте колко лесно можете да монтирате инкрементален енкодер SENDIX 5020 на мотор и кои са необходимите инструменти.   Инклинометрите от серия IN88 позволяват измерване на двуизмерни наклони в обхвата от ± 85 ° или едномерни наклони до 360 °.   Предизвикателството пред компактния дизайн на двигателя в задвижващата технология е перфектното взаимодействие на всички компоненти.
             
     
     
     
     
     
     
     
Технически детайли за енкодери с изтегляща се струна.   Системи за обратна връзка за серво мотори.   Безлагерни енкодери - лесен и бърз монтаж   Сензор за задвижващи механизми с 360° ъглови измествания.
Представяне на енкодер M36 / M58 с аналогов изход, монаж със системи с изтегляща струна B80/C120 / D135.   Представяне на енкодери от серия Sendix S36 които са с висока резолюция, компактен дизайн и степен на безопасност SIL3.   Представяне на безконтактна магнитна система Limes LI50 / B2 и монтаж.

 

  Сензор отчитащ ротационни измествания на 360° подходящ за монтаж на повечето стандартни клапани.
             
     
     
     
     
     
     
     
Turck QR24: IP69K безконтактен индуктивен енкодер.   Q-Track сензори – за контрол на ъглова и линейна позиция.   Сензори за линейна позиция.   QR24 индуктивен енкодер на TURCK.
Сензорната и ротационната част не са свързани, те са две независими части. Така се елиминира възможността от износване, като вибрации и удари от вала не се предават към сензорната част.   Както линейните, така и ротационните сензори са безконтактни, което премахва необходимостта от подмяна на сензорите поради монотонна интензивна употреба. Налични са изпълнения със стандартни изходи 4 -20 mA, 0 – 10 V, IO-Link и SSI.   Индуктивните сензори за линейна позициция на Turck могат да заменят магнитнорезистивните и потенциометричните сензори, а допълнителните им предимства са по – голяма точност и бързина на отчитането.   Представяне на приложение с индуктивен енкодер QR24 на TURCK. Той е с безконтактен принцип на работа и IP67/IP69K.
             
         
     
     
     
     
     
     
Енкодер с възможност за дефиниране на импулсите.   Енкодери Ri360-QR20 на TURCK.        
Новата инкрементална версия на безконтактния QR24 енкодер на Turck може да бъде настроена по индивидуални изисквания чрез свободно достъпният “Pactware” софтуер или адаптер за обучение.   Представяне на енкодерите Ri360-QR20 на TURCK, които са с разширен работен температурен обхват от -40°С до 80°С, не се нуждаят от поддръжка, гарантират сигурен работен процес и предоставят гъвкавос при начина на монтаж.        
             

Примерни решения и приложения