Видеоклипове как с помощта на сензори да открием дефектни продукти на поточната линия.
Качествен контрол със сензори

     Продукти          Решения и приложения          Видеоклипове          За контакти

Сензомат ООД - официален представител за България

 

Видеоклипове за продуктите и техните приложения

Видеоклипове >
Настройки и обучение на сензори
Наличие / отсъствие на обекти
Контрол и измерване на...
Качествен контрол със сензори
Качествен контрол с камери
Детекция на цветни маркери
Машинна безопасност
Безжична комуникация
RFID Идентификация
Интерфейс, I/O пренос на сигнали
Ъглова, линейна позиция и скорост
Плъзгащи пръстени (slip rings)
Приложения с баркодове
LED сигнализация и индикация
Индустриално LED осветление
"Вземи когато светне"
Приложения с транспортна техника
Софтуер, настройки и монтаж
Други решения и приложения
 
     
     
     
     
     
     
     
Управление по ръба   Регистриране на обект със сензор на конвергентен (фокусен принцип)   Лазерен сензор Q4X за измерване на ниво.  

"Умни" сензори Q4X за всякакви предизвикателни приложения.

Демонстрация за управление чрез ръб на обект със световоди.   Практическа демонстрация за регистриране на обект със сензор на конвергентен (фокусен принцип).   Научете повече как с лазерен сензор Q4X може успешно да решите голямо разнообразие от приложения, като измерване на нивото на запълване с течности и твърди вещества.   мните" сензори Q4X, които могат да работят в двоен режим: следят разстояние и контраст едновременно.
             
     
     
     
     
     
     
     
Лазерен сензор LE550 с дискретни изходи за следене при размотаване/намотаване на ролки.   Лазерен сензор LE550 с дискретни изходи за следене при провисване на материал.   Лазерен сензор за контраст Q3X – представяне.   Лазерен сензор Q4X за детекция на черни и отражаващи повърхности.
Научете повече как да настроите лазерен сензор LE550 с дискретни изходи за следене на дебелината при размотаване/намотаване на ролки.   Научете повече как да настроите лазерен сензор LE550 с дискретни изходи за следене при провисване на материал.   Научете повече за характеристиките и параметрите на лазерен сензор за контраст Q3X от BANNER Engineering.   Научете повече за лазерен сензор Q4X от BANNER Engineering, който е отлично решение за детекцията на материали с черни или отражаващи повърхности.
             
     
     
     
     
     
     
     
Лазерен сензор Q4X за ориентация на капачки – игнориране на преден фон.   Лазерен сензор Q4X – разпознаване на черен обект при черен заден фон.   Лазерен сензор Q4X за разпознаване на бели капачки – програмиране в две точки.   Избор на лазерен сензор на BANNER
Научете как да програмирате лазерен сензор Q4X от BANNER Engineering с игнориране на преден фон за разпознаване на правилната ориентация на капачки.   Научете как чрез бързо програмиране в две точки с използването на лазерен сензор Q4X, може да откривате присъствие/отсъствие на черен обект при черен заден фон.   Научете как да програмирате лазерен сензор Q4X от BANNER Engineering с програмиране в две точки за разпознаване на бели капачки без начение от тяхната ориентация.   В този видеоклип ще Ви се покажат основните характеристики от портфолиото на BANNER, за да Ви се помогне да изберете най-добрия сензор за Вашето приложение.
             
       
     
     
     
     
     
     
Ключови параметри на лазерни сензори за IO-Link приложения.   Ключови параметри на лазерни сензори за приложения с аналогови сигнали.   Ключови параметри на лазерни сензори за приложения с дискретни сигнали.    
Научете за повторяемостта, точността и линейността, три ключови параметъра, използвани за описание на лазерни сензори за IO-Link приложения.   Научете за разделителната способност и линейността, два основни параметъра, използвани при описване на лазерни сензори за аналогови приложения.   Научете за повторяемостта и минималното разделяне на обекта, две основни спецификации, използвани при описване на лазерни сензори за дискретни приложения.    
             

Примерни решения и приложения