Продуктовото портфолио на полевите бус системи включва I / O модули и I / O системи за приложения в Ex и извън Ex зоната. Модулите и системите се предлагат в клас на защита IP67 за монтаж в полеви условия, както и в клас на защита IP20 за монтаж в шкаф. Можете да избирате между PROFIBUS-DP, PROFIBUS-PA, Foundation ™ fieldbus, DeviceNet ™, CANopen и Modbus RTU / ASCII, както и Ethernet протоколите PROFINET, Ethernet / IP ™ и Modbus TCP, EtherCAT®

I/O решения

     Продукти          Решения и приложения          Видеоклипове          За контакти

Сензомат ООД - официален представител за България

 

Примерни решения и приложения

Видеоклипове за продуктите и техните приложения

 
Продукти  >
Сензори
Кабели и конектори
Интерфейс
Безжична комуникация
I/O решения
RFID идентификация
Енкодери / фрп
Плъзгащи пръстени
Машинна безопасност
Визуална инспекция
Бар код четци
Броячи
Процес контролери
Звукова и светлинна сигнализация
Релета
Минна / тежка индустрия
 
       
       
       
       
       
       
       
Интерфейс   BL67    BL20   I/O компактни модули IP67 и IP20   Piconet
Галванични бариери, контрол на обороти, трансмитери аналогови I/O сигнали, HART аналогови трансмитери, измерване на температура, потенциометрични усилватели, трип усилватели, соленоидни драйвери, куплиращи релета, захранващи блокове, мрежови защити.   Модулна бус система, състои се от захранващ блок, гейтуей, цифрови и аналогови входни и изходни модули; съвместима е с Profibus-DP, DeviceNet, CANopen и Ethernet, клас на защита - IP67 и това позволява монтаж и употреба на открито и при тежки метео условия.   Модулна бус система, състои се от захранващ блок, гейтуей, цифрови и аналогови входни и изходни модули; съвместима е с Profibus-DP, DeviceNet, CANopen и Ethernet, клас на защита - IP20 и затова е предназначена за монтаж в ел. шкафове.   Входно/изходни модули (I/O) със степен на защита IP 67 и IP20, съвместими с PROFIBUS-DP, DeviceNet™, Modbus TCP, EtherNet/IP или
PROFINET; с до 32 цифрови канала.
  Миниатюрни IP67 корпуси и модулна структура, състои се от куплиращи, разширителни и самостоятелни модули, на базата на IP-Link може да се изгради мрежа с до 120 разширителни модула свързани с 1 куплиращ модул.
                 
       
       
       
       
       
       
       
Excom   TCG20   TURCK облачни решения   TBEN | TBDP IP67 блокови I/O модули за  Ethernet и PROFIBUS   Модули с IP67 за приложения за безопасност
Еxcom е отдалечена система за приложение във взривоопасни и нормални среди; осигурява бус възможности за децентрализирани входни и изходни модули за работа с полеви аналогови и цифрови устройства.

 

 

 

 

  Многофункционални облачни шлюзове с Wi-Fi и UMTS (Универсална мобилна телекомуникационна система).

 

 

 

 

 

  Облачният портал Turck показва текущи данни и състояния на машината с един поглед; потребителският интерфейс също е персонализиран. С Turck Cloud Solutions вече се предлага облачно решение, което е точно съобразено с индустриалните изисквания може да се хоства локално или външно.

 

 

 

  Висококачествен корпус - устойчив на вибрации и деформации - висок клас на защита IP65 / IP67 / IP69K. Лесен за конфигуриране с конфигурационни файлове. Уеб сървър за допълнителна диагностика. Технология Ethernet мултипротокол за Modbus TCP, EtherNet / IP ™, автоматично разпознаване на протокол PROFINET при стартиране.

 

 

  С I / O модулите за безопасност за Profinet / Profisafe и EtherNet / IP / CIP Safety, Turck има правилното решение за всеки сценарий на приложение: I / O модули с пълна безопасност с осем безопасни входа / изхода или хибридни I / O модули, в които стандартните и безопасни входове / изходи се комбинират в едно устройство. Всички модули работят заедно с външни контролери за безопасност или независимо като децентрализирани контролери за безопасност.
                 
Още за този тип продукти в разделите Решения и приложения и Видеоклипове
 
             
       
       
       
       
       
       
Интерфейс, I/O пренос на сигнали   Интерфейс, I/O пренос на сигнали            

Примерни решения и приложения с използване на интерфейсни модули, I/O пренос на сигнали, приложения в Ех среди и др.

  Видеоклипове за конектори, бус системи с различни протоколи, IO-Link.