Сензори и нивосигнализатори на различни принципи за контрол и измерване на ниво на течности и други видове материали.

Сензори за ниво

     Продукти          Решения и приложения          Видеоклипове          За контакти

Сензомат ООД - официален представител за България

 

Примерни решения и приложения

Видеоклипове за продуктите и техните приложения

 
Продукти  >
Сензори  >
Индуктивни сензори
Магнитни сензори
Капацитивни сензори
Фотоелектрически сензори
Ултразвукови сензори
Радарни сензори
Движение на флуиди
Сензори за налягане
Сензори за температура
Безжични сензори
Линейна позиция
Сензори за наклон
Сензори за ниво
 
       
       
       
       
       
       
       
LS-5 сензор за ниво на течности и насипни материали до 1 м обхват   Ултразвукови сензори   Капацитивен сензор за ниво NCLS   Капацитивни сензори   Фотоелектрически със световоди
Сензор за измерване и контрол на ниво на течности (до 100 °C, до 10 bar) и други материали на принципа "рефлектометрия във времева област" (TDR). Дължини на сондата: избор от 200 до 1000 мм. С аналогов изход, 2 или 4 дискретни изхода според модела, както и IO-Link.   Подходящи са за контрол и измерване на нива на течности и насипни материали. Дискретни, аналогови и IO-Link изходи. Различни видове корпуси и изпълнения, включително и с тефлонови покрития.

 

  Капацитивен сензор, специално за контрол на ниво на течности и други материали в съдове и тръби, санитарно изпълнение, дискретен и IO-Link изходи.

 

 

  Подходящи са за контрол на нива на течности и насипни материали. Дискретни и IO-Link изходи. Различни видове корпуси и изпълнения, включително и специално за хранително-вкусовата промишленост.   Фотоелектрически сензори, които работят с пластмасови или стъклени световоди. Подходящи са за контрол на ниво на течности или други материяли, като се избере подходящ световод със съответен накрайник.

 

                 
               
       
       
       
       
       
       
Нивосигнализатори за течности MK91 / MS91                
Нивосигнализатори за контрол на нивото на електропроводими течности. За контрол на 1 или 2 нива, релейни изходи, работят със сонда EL1/1 (в последната страница на каталога).                
                 
Още за този тип продукти в разделите Решения и приложения и Видеоклипове
 
             
       
       
       
       
       
       
Контрол и измерване на...   Контрол и измерване на...            
Контрол и измерване на различни параметри като разстояние, дебелина, линейна позиция, ниво, температура, влажност, размери, скорост, проток, машинно време и други...   Видеоклипове за контрол и измерване на температура, ниво, разстояние, скорост на движение на флуиди, вибрации, налягане.