Продукти     Приложения      Партньори      За контакти

 

Hans TURCK Gmb Co.& KG

 

 

 

Witzlebenstraße 7
D-45472 Mülheim an der Ruhr
Phone: (+49) (208) 4952 0
Email: more@turck.com
Website: www.turck.de (German)
www.turck.de/en (English)
TURCK
KUBLER
BANNER
AUER
COMAT
TIEFENBACH

 

 

TURCK GmbH Co & KG. – Германия е един от водещите производители в индустриалната автоматизация. С около 4,000 служители в 28 дъщерни дружества, както и търговски партньори в още 60 страни. Основана през 1965г. от двамата братя Hans и Werner Turck в наши дни семейната компания е производител на сензори ( индуктивни, магнито-индуктивни, капацитивни, ултразвукови, сензори за поток, сензори налягане, сензори за температура, сензори за линейно и ъглово изместване, енкодери и др.), конектори и кабели, интерфейсна техника, бус системи, както и HMI и индустриални RFID.
Продуктите с марката TURCK са в стандартно изпълнение или със специално предназначение за работните условия във нефтопреработвателната индустрия и взривоопасните среди, както и във фармацефтичната индустрия, хранително-вкусовата индустрия, автомобилостроенето, транспортната техника и много други области на индустриалната автоматизация.
TURCK разполага със собствени производствени заводи в Германия, Швейцария, САЩ, Мексико и Китай, където се произвеждат над 30,000 продукта с безкомпромистно качество и надеждност.
Техническите познания на специалистите във фирмата съчетани чрез интензивен диалог с клиентите сдвоени с развитието на електрониката и производство на най-високо ниво, осигуряват най-оптималните решения за Вашата автоматизация.