Продукти     Приложения      Партньори      За контакти

TURCK
KUBLER
BANNER
AUER
COMAT
TIEFENBACH

 

Fritz Kübler GmbH

 

 

 

 

Fritz KÜBLER GmbH – Германия е част от водещите специалисти в света в областта на разработването и производството на енкодери за измерване на ротационно движение – инкрементални и абсолютни, енкодери за измерване на линейно движение, сензори за измерване на наклон - инклинометри, електромеханични и електронни броячи на време и импулси, процес дисплеи и процесни контролери, както и свързващи колектори (Slip Rings) и интерфейсна техника за трансфер на сигнали. Фамилната компания KÜBLER основана през 1960г. от немският инженер Fritz KÜBLER, днес се управлява от синовете му Gebhard и Lothar KÜBLER. Бързоразвиващата се компания има 10 дъщерни дружества, както и търговски партньори в над 50 страни.
Над 450 служители в 3 производствени бази по целия свят правят възможен този успех и гарантират, че клиентите могат да продължат да се доверят на компанията.
Иновативните продуктови решения в тази област със строгият фокус върху качеството осигуряват най-високо ниво на надеждност и дълъг живот на продуктите с марка KÜBLER
 
Schubertstraße 47
D - 78054 Villingen-Schwenningen
+49 7720 3903 0
www.kuebler.com